Position: sygdoms > 6 >

vestlige skamplet oplysninger

   Det vestlige skamplet testen er en hiv- blodprøve , som bekræfter en tidligere positiv hiv-test . I nogle tilfælde , medicinsk personale i det vestlige skamplet test for at afgøre, om nogen har borreliose

Årsag til anvendelse


Læger overveje det vestlige skamplet prøve mere præcis end den ELISA hiv -test. Både test afslører tilstedeværelsen af visse antistoffer i blodet . Men den skamplet testen identificerer proteiner , mens ELISA-testen er enzym -linked .

Betydning


En Western blotting test følger altid en positiv ELISA test . En negativ Western blot test afgør den tidligere ELISA testen var en " falsk positivt "resultat . Western blot test kan også være inkonklusivt , og yderligere test kan være nødvendigt .

Diagnose


Negative ELISA og Western blot test ikke helt udelukke HIV-infektion . Der er en seks måneders " vindue " periode , hvor HIV- antistoffer er for lavt i antal til at blive vist i prøverne. Yderligere prøvning kan være nødvendigt i forskellige perioder at være 100 procent sikker på negative hiv -infektion .

Lyme Disease

I de fleste tilfælde afgør en simpel bakterie-baserede blodprøve , hvis nogen har borreliose . Men hvis en person udvikler centralnervesystemet problemer , så en Western blot test udelukker andre sygdomme , som meningitis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------