Position: sygdoms > 6 >

Årsagen til en lav puls

   Den gennemsnitlige person har en hvile puls på et sted mellem 60 og 100 slag i minuttet . Alligevel har mange mennesker ikke passer ind i denne kategori . Nogle har puls , at zoome ind tredobbelt tal , mens andre kan have en puls på mindre end 60 slag pr minut . En lav puls kan indikere alvorlige eller ikke -så-serøs medicinske problemer. Kendskab til de mulige årsager vil hjælpe dig med at finde ud af om du har noget at bekymre sig om .

Hjertesygdom

En lav puls kan være tegn på hjertesygdomme i nogle tilfælde. Betingelser som myocarditis og endocarditis kan forårsage pulsen til at bremse på grund af problemer med selve pumpen .Myocarditis er betændelse i det midterste lag af hjertet muskler . Denne sygdom kan svække hjertets evne til at pumpe blod . Endocarditis er en infektion som regel forårsaget af bakterier angribe den indvendige foring af hjertet . Dette kan beskadige hjertet eller ventiler og få det til at pumpe forkert , ifølge Mayo Clinic hjemmeside .lav puls rum kan også opstå på grund af en historie af hjerteanfald eller slagtilfælde . Arytmi , resultatet af en dårligt fungerende elektrisk signal inde i hjertet , der forårsager unormal hjerterytme , kan også resultere i en lavere puls .

Fitness Plan

En lav puls kan faktisk være en god ting for nogle mennesker . Hvis du er en udholdenhed atlet eller på anden måde i meget god fysisk tilstand , så vil din puls sandsynligvis vil være lavere end gennemsnittet . Det er ikke ualmindeligt, at den meget fit og atleter som marathon løbere at have hvile puls hastigheder på mindre end 60 år.

Skjoldbruskkirtel

Når skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok hormoner , kroppens funktioner bremse hele linjen . Dette omfatter langsommere puls , kendt som hypothyroidisme . Hvis du har en lav puls og har også symptomer , herunder træthed , nedsat koncentration , forstoppelse , muskelkramper og vægtøgning , kan du blive ramt af hypothyroidisme .

Alder

Som du alder , din puls langsommere naturligt . Det betyder ikke nødvendigvis tegn på en form for problem, det kan være bare en anden signal om, at du bliver ældre

Medicin

Visse medikamenter , herunder atenolol og diltiazem , kan forårsage en lav puls . . Disse stoffer er ofte ordineres til patienter med forhøjet blodtryk , i henhold til University of Illinois Medical Center website .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------