Position: sygdoms > 6 >

ergoterapi til tommelfinger tendonitis

   Thumb tendinitis refererer til betændelse i en sene i tommelfingeren og kan være forårsaget af gentagne bevægelser og skade . Ergoterapi er ofte anbefales sammen med anti-inflammatoriske medicin til at lindre symptomer som smerter , hævelse , begrænset bevægelighed og følelsesløshed

. Fordele


ergoterapi til tommelfingeren senebetændelse kan give smertelindring gennem forskellige styrke øvelser og brugen af specielle immobilisere tommelfingeren benskinner . Hertil kommer , kan ergoterapeuten give patienten en række øvelser til at udføre hjemme til yderligere at fremme helingen .

Funktion


Den funktion en ergoterapeut er at bestemme patientens mobilitet og skade , og dermed udvikle en passende terapeutisk behandling planen . Hertil kommer , som regel ergoterapi protokol omfatter , at terapeuten jævnligt forelægger sin rapport til den behandlende læge , så medicinske behandlinger såsom farmaceutiske regimer kan tilpasses patientens fremskridt.

Advarsel


Selvom ergoterapi til tommelfinger senebetændelse er en effektiv behandling mulighed for at lindre smerter og genoprette mobiliteten , er det ikke altid producere komplette løsning af betingelsen . Sommetider kirurgisk indgreb er nødvendig for at reparere sener og omgivende strukturer for at opnå optimale arbejdsbetingelser funktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------