Position: sygdoms > 6 >

forskelle mellem en øjenundersøgelse og en kontakt eksamen

   En optiker skal foretage en øjenundersøgelse før ordination korrigerende linser . Den type af eksamen varierer afhængig af , om patienten har til hensigt at bære briller eller kontaktlinser

øjenundersøgelse


En øjenundersøgelse måler en patients visuelle skarphed ved at have hende læse øje diagram med en eller begge øjne . Patienten også gennemgår en retinoskopi test . Lægen placerer en maskine for øjnene og vender forstørrelser , indtil han finder en linse , der er tæt på den rigtige recept . Han finjusterer processen med en refraktion test . Denne test bruger en anden maskine, der indeholder flere forskellige objektiver . Lægen spørgsmål patienten om hvilken optik giver et bedre overblik .

kontaktlinser Eksamen


Kontaktlinser eksamener evaluere overfladen af hornhinden at sikre, at kontaktlinser vil passe korrekt. Øjet Lægen bruger en type digitalt kamera kaldes en keratometer der måler øjets overflade . Han kan også undersøge hornhinden gennem en ophthalmoskop at sikre, at øjnene er sunde nok til kontakter . Endelig lægen vælger en passende mærke af kontaktlinser for patienten .

Overvejelser


En øjenlæge skal udføre en standardinstallation øjenundersøgelse før du vurderer en patient for kontakter . Kontaktlinse eksamener normalt koster mere end almindelige eksamener på grund af de ekstra tid . Kontaktlinsebrugere normalt evalueres en gang om året for ændringer i synet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------