Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan slippe af voks oprustning i øret

  Ørevoks holder øret sikkert fra skidt og snavs ved at holde snavs fra at gå ned i det indre øre . Ørevoks kan være hård eller blød og sædvanligvis arbejder sig vej ud af øret på egen hånd. Men hvis overproduktion af ørevoks sker eller din voks er meget hårdt , kan voks oprustning udvikle sig i øret , hvilket medfører en sluttet op øre . Et øre , der er tilstoppet med ørevoks kan give smerter og svimmelhed , så det er bedst at slippe af med den overskydende voks oprustning

Du skal bruge: .
pipetteværktøjet
Mineralsk olie .
Vaskeklud .
Brintoverilte.

Vatpinde .
Sprit .


1 .
Tegn mineralsk olie i en pipette , så øjendråbeflaskens er fyldt halvvejs . Ligge ned, så det øre med overdreven ørevoks vender loftet . Dryp fire dråber af mineralsk olie i øret 's åbning , der forlader det øre mod loftet .

2 .
Lad mineralsk olie dryppe ned i øregangen i tre til fem minutter . Så sæt dig op og vippe dit hoved , så øret med uforholdsmæssigt store ørevoks vender nedad . Brug din vaskeklud til at tørre væk mineralolie , da det drypper ud af øret .
3 .
Fyld pipetten halvvejs med brintoverilte . Læg dig ned igen , så de ramte øre vender mod loftet . Sted tre dråber peroxid i øret og lad dråberne løbe ned i øregangen til at hjælpe løsne overdreven ørevoks , der er tilbage .
4 .

Sæt dig op og podepind øret åbning med vatsvabere til at tørre væk overdreven ørevoks , som det kommer ud af øret . Skift til rene vatpinde og holde aftørring væk ørevoks , pas på ikke at indsætte vatpind ind i øregangen .
5 .
Læg tre dråber sprit i øret fungerer som tørremiddel til at fjerne fugt fra peroxid eller olie . Vippe øret op , så ned, så alkoholen kan løbe ned i øret , så ud igen . Tør væk med en vaskeklud .

gode råd og advarsler


 • Commercial ørevoks-fjernelse produkter er tilgængelige til brug i hjemmet .
 • Se en læge til vedvarende problemer med ørevoks , fordi disse problemer kan indikere andet øre sundhedsspørgsmål .
 • aldrig holde genstande ind i øret i et forsøg på at fjerne ørevoks .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------