Position: sygdoms > 6 >

alternativer til briller med glidende overgang

   Jo ældre du bliver , jo mere sandsynligt er det , at du vil blive ordineret briller med glidende overgang , der er linser tilbyder privatpersoner to forskellige fokuspunkter . Bifokale kan være egnet til nogle , men de er ikke den rigtige løsning for alle . Heldigvis er der populære alternativer til rådighed for dem , der gerne vil udforske andre muligheder .

Refractive øjenoperation


Refractive øjenkirurgi sigter mod at forbedre vision til det punkt, at kunstige linser er ikke længere nødvendige. LASIK operation er en af de mest almindelige former for refraktiv øjenkirurgi . Under LASIK operation , bruger specialist en laser til at korrigere forskellige forhold, der påvirker øjet , herunder nærsynethed , langsynethed og bygningsfejl . Konsultere en øjenlæge for at diskutere den type refraktiv kirurgi , der kan være det rigtige for dig.

Kontaktlinser


Kontaktlinser er et populært alternativ til briller med glidende overgang , og kommer i flere former --- herunder nogle stilarter , der tilbyder den samme vision korrektion, som bifokale briller . Kontakter er normalt bløde og robust . Nogle kontaktlinser er beregnet til længere tids brug for dem, der ikke ønsker besværet med konstant at fjerne og indsætte linser .

intraokulær linse


En intraokulære linse er en kunstig linse indsat i øjet af en læge at erstatte den original linse . Dette sker normalt , fordi den oprindelige objektivet er blevet fordrejet af en grå stær . Det intraokulære linse er designet med fleksibelt materiale, og er normalt udstyret med en monofokal linse tunet til patientens vision . Implantater bør overvåges for måneder efter operationen for at undgå alvorlige komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------