Position: sygdoms > 6 >

hvordan en rygmassage værker

   Bagsiden er en af de mest almindeligt masserede dele af kroppen . Da ryggen er tilbøjelig til at bløde væv skade og er ofte afløst af en kvalificeret massage kunstner , er det ikke underligt , at rygmassage er en af de mest almindelige alternativ medicin teknikker

Back


Bagsiden er arealet af det organ, der ligger på den bageste af thorax og abdomen fra nakken til lænden , der ligger over balderne . Anatomi i ryggen gør det til en effektiv ramme , der beskytter din vitale organer , absorberer stød , og virker som et anker , hvorfra du flytte alle dine Lemmer . På grund af sin private samling af muskler , nerver , og ben , er det nemt at skade ryggen og næsten lige så let at lindre den smerte og spændinger med en effektiv rygmassage .

Den Massage


Den rygmassage afhængig om blid manipulation og slagtøj af det bløde væv og knogler i ryggen med henblik på at justere sin anatomi , løsne stramme muskler , og forbedre blodgennemstrømningen . Den fælles rygmassage bygger på percussion , gnide , æltning , og trække for at løsne musklerne som er under passive spænding , flush blod ind og ud ved direkte tryk , og varmt vævet ved friktion . Disse attributter af ryggen massage er det, der gør det så effektivt til at lindre smerter, som oftest skyldes øget spænding i rygmuskler på grund af kronisk belastning .

Resultater


Da ryggen er konstant under stress , er det er nemt for , at det bliver stramt . Når musklerne er stramme , de trækker på knoglerne , og når ben er trukket ud af trit , kan de klemme nerve rødder . Klemt nerver er en almindelig årsag til smerter i ryggen . Stramme muskler ondt , fordi de ikke kan rumme den naturlige tendens for kroppen at bevæge sig . Den rygmassage slapper stramme muskler ved forsigtigt opvarmning og strække dem , hvilket fører til en effektiv smertelindring.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------