Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan diagnosticere en blokeret øre

  Et blokeret øre indikerer, at der er et problem inden for øregangen . Dette kan være forårsaget af forskellige faktorer, herunder et overskud ophobning af ørevoks . Det er normalt for voks at være i øret , da det tjener det formål at undgå, at udenlandske partikler og støv ind i øret . Desværre kan voks begynde at opbygge forårsager øret der skal blokeres . Andre ting kan også bidrage til en blokering . Ofte kan du lave din egen diagnose at afgøre, om du har brug for lægehjælp
1 .
afgøre, om der er høretab . Generelt første tegn på, at øret er blokeret er tab af hørelse . Blokeringen kan være forårsaget af voks i øregangen eller væske i øret . Små børn kan undertiden sætte fremmedlegemer i deres ører forårsager øret der skal blokeres .
2 .
afgøre, om der er fylde i øret . Hvis der er en følelse af fylde og stuffiness i øret , der ikke klart med hoste , kan blokeringen skyldes en forkølelse. De fleste gange denne betingelse kan blive ryddet op ved at tage en dekongestant . Hvis det er ledsaget af smerte, der ikke går væk i løbet af 1-2 dage, skal du kontakte din læge .

3 .
Lyt efter unormale lyde i øret . En ringende lyd i øret kan være forårsaget af bihuler . Ringen kan være enten lav-eller højfrekvent . Ringen for øret kan opstå, når det eustakiske rør er blokeret med slim .
4 .
Kontroller , om der er væske kommer ud af øret . Hvis du oplever smerte i øret ledsaget af væske , kan dette være et tegn på en mellemøret infektion . Besøg din læge for en vurdering og behandling . De fleste øreinfektioner kan ryddes op med antibiotika .

gode råd og advarsler • Forsøg ikke at fjerne fremmedlegemer fra øret . Du bør besøge din læge , hvis objektet ikke kommer ud på egen hånd.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------