Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan lindre brok smerter ved at ligge ned

  En brok er en unormal svulmende forårsaget af en svaghed i muskelvæv . Selv om dette kan forekomme i nogen del af kroppen , brok ofte påvirke musklerne i underlivet . For nogle er brok symptomer næsten ikke-eksisterende . Andre kan opleve ubehag som følge af brok og behovet for at søge lindring
1 .
Plan måltider , så de finder sted tre til fire timer før den tid, du planlægger at ligge ned . Dette vil sikre, at du hviler på en tom mave , for ikke at udløse symptomer på syre refluks eller halsbrand . Hvis du planlægger at lægge sig ned på din frokostpause , for eksempel , spiser en tidlig morgenmad og derefter vente med at få dine eftermiddag måltid efter jer hvile.
2 .
Kom i en strakt position , mens liggende , meget opmærksomme på det sted, hvor smerten . Hold styr på bule og være opmærksomme på eventuelle ændringer i størrelse .

3 .
fornemmelse for bule i det område, hvor du oplever smerte . I nogle tilfælde kan ligge ned forårsage bule og den smerte midlertidigt forsvinde .

gode råd og advarsler


 • Consult med en sundheds-udbyderen ved det første tegn på en brok . Hvorvidt det kan påvises , at det er en potentiel sundhedsrisiko .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------