Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan rense ører fra en kold

  Tilstoppet ører som følge af en almindelig forkølelse kan være ubehageligt og gøre det svært at høre . Stuffiness varer normalt kun nogle få dage , men kan blive hængende i ugevis , efter Mayoclinic. com . Du kan ofte klare dine ører ved hjælp af enkle hjem retsmidler . Men afhængigt af alvorligheden og varigheden af dine symptomer , kan det være bedst at se en læge om unclogging ørerne

Du skal bruge: .
Brintoverilte
. Øre sprøjte .


1 .

Chew nogle tyggegummi eller synke flere gange . Begge disse kan åbne det eustakiske rør , der løber fra øret til øverste halsen .
2 .
Klem næsen med fingrene og blæse forsigtigt . Hvis dine ører ikke er alt for tilstoppede , så er dette måske kan gøre din ører pop og rense dem . Må ikke blæse for hårdt , så du ikke skader trommehinden .
3 .
Tag et varmt brusebad eller sidde i badeværelset , mens et varmt brusebad kører . Opholde sig i badeværelset i mindst 10 minutter. Dampen fra den varme bruser kan bidrage til at lette overbelastningen .

4 .
Kog noget vand og lad det køle indtil det er bare varmt . Hæld noget af det i en skål og tilsæt en lige mængde brintoverilte .
5 .
Fyld en øre sprøjte med brintperoxid /vand opløsning . Læg dig ned på din side og presse opløsningen ind i øret . Lad det forblive i ca 10 minutter . Placer en tom kop over øret og drej hovedet så løsningen munder ud i koppen . Gentag denne proces med det andet øre .
6 .

Besøg en læge , hvis ingen af de hjem retsmidler virker . I svære tilfælde kan antihistaminer hjælper med at rydde og rense øret . Du kan få brug for at se en øre , næse og halslæge at diagnosticere , hvad der er årsag til overbelastning i ørerne .

gode råd og advarsler


 • Hvis dine symptomer er alvorlige eller langvarige , bør du søge lægehjælp for at afgøre, om det er noget mere alvorlig .
 • Når pudset næse , ikke blæse for hårdt , fordi du kan beskadige dine trommehinder .
 • Aldrig ignorere tilstoppede ører . Forsømme det kan forårsage mere alvorlige skader såsom øreinfektioner og mulige nedsat hørelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------