Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan teste øjenmuskler

  Øjnene er blandt de mest komplekse strukturer i den menneskelige krop . Sammen med linsen , flydende , nethinde og nerver , der rent faktisk sender de billeder, de modtager , også øjne afhænger ekstraokulær muskler , der omgiver dem for at være i stand til at bevæge sig ordentligt og tage i fuld synsfelt . Problemer med ekstraokulær muskler kan føre til hurtige og ukontrollerede bevægelser i øjet eller dobbelt syn ( reference 1) . Afprøve disse muskler er en af de enkleste diagnose udfærdiget i en læge kontor , men at fortolke dem som regel brug for øje af en professionel .

Du skal bruge:
Pen eller blyant


1
Tag fagets briller eller have hende tegne eventuelle kontaktlinser nu!
2 .
Bed genstand til at sidde eller stå med ryggen og nakken lige .
3 .
Hold en pen eller en anden lille genstand 12 inches væk fra fagets ansigt .
4 .
Spørg emnet til at følge objektet med øjnene alene, holder hendes hals , hoved og overkrop stadig .
5 .

Flyt objektet langsomt fra side til side , så op og ned .
6 .
Observer motivets øjne, når du flytter pennen . Se efter ryster eller punkter , hvor øjnene kan ikke komme længere til højre /venstre eller op /ned . Hvis øjnene kan flytte længere til den ene side end den anden , kan det tyde på en muskel problem eller et problem i det område af hjernen , der kontrollerer disse muskler . Diskuter resultaterne med en læge eller har en læge at gøre forsøget.

gode råd og advarsler


 • Nogle skælvende af øjnene er normal , når de er i yderpunkterne af deres serier af bevægelse . Det er ikke noget at bekymre sig om .
 • Selv denne test er meget enkel , forståelse sine resultater og administration behandling bør være forbeholdt en sundhedsperson . Hvis du tror der er noget galt efter udførelsen af disse tests , skal du kontakte en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------