Position: sygdoms > 6 >

kognitive & problemer med hukommelsen

   Ifølge WebMD , mere end 3 millioner mennesker har demens . Dette og andre problemer med hukommelse og kognition , herunder Alzheimers , er mere almindelige med alderen . Kognitive og problemer med hukommelsen , kan også være forårsaget af hjerneskade , som de symptomatisk for hukommelsestab

Du skal bruge: .
råbomuld
. Lineal.
Blyant .
Saks.
Aviser .
Gamle gryde eller gryde .
Bivoks .
Træ dyvel stang , 3 /4 tommer i diameter , 12 inches lang .
Skarp kniv .
Medium-grade sandpapir .
Vaseline.
Ren klud .
Aluminiumsfolie .
Issyl .

glemslen


Hukommelsestab er tabet af information og erindringer forårsaget af hjerneskader eller degenerative sygdomme . Anterograd amnesi er den manglende evne til at fastholde nye oplysninger . Retrograd amnesi indebærer et tab af tidligere kendte oplysninger og erindringer . Dissociative amnesi sker som reaktion på psykiske traumer .

Demens


Ifølge Mayo Clinic , " demens indikerer problemer med mindst to af hjernens funktioner , såsom hukommelsestab sammen med nedsat dom eller sprog . " Demens er en samling af symptomer , der forårsager ændringer i personlighed , humør og evne til at fungere i dagligdagen . Det kan være forårsaget af hjerneskade , degeneration , slagtilfælde og Alzheimers sygdom .

Alzheimers sygdom


Alzheimers er en fælles form for demens , der efterhånden degenererer hjernen . Dens symptomer omfatter hukommelsestab , sprog forvirring , tab af dommen , ændringer i personlighed og humør , tilbagetrækning fra relationer og desorientering af tid , sted og rum .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------