Position: sygdoms > 6 >

problemer med hofteleddet

   Hofteleddet forbinder lårbenet eller lårben til bækken bælte , den store knogle struktur, der gør op nederste del af ryggen og sidde knogler . Problemer med hofteleddet kan følge af sygdom , stamme på grund af overforbrug eller skade i et fald eller anden virkning skade . Hofteleddet smerter eller stivhed kan forårsage svært ved at sidde eller stå i lange perioder , gå korte eller lange afstande , og komme op fra eller ned til en stol .

Arthritis


Dette er et tæppe betegnelse for slidgigt , leddegigt og endda lupus . Den fælles faktor blandt disse sygdomme er ledbetændelse og forandringer på grund af alder eller en autoimmun sygdom .

Avaskulær


Avaskulær nekrose opstår , når blodtilførslen til brusk og knogler er blevet nedsat eller blokeret . En mangel på blodforsyning medfører vævsdød . De mest almindelige årsager er hoftefraktur eller uro. Det kan også skyldes langvarig alkohol eller medicin brug , seglcelle anæmi , gigt eller lupus .

Bone Cancer


Bone kræft er et andet tæppe sigt , da knoglekræft kan forekomme overalt i kroppen. En tumor kan opstå på eller i nærheden af bolden fælles gør gå vanskeligt om ikke umuligt .

hoftebrud

En brækket hofte fælles kan forekomme under et fald eller under nogle andre konsekvenser skade . Denne type fraktur er udbredt blandt lider af osteoporose , fordi knoglerne bliver tynde og skrøbelige og er mere tilbøjelige til at bryde , hvis påkøres.

Legg-Calve-Perthes Syndrom

Legg-Calve-Perthes syndrom opstår oftest hos børn i alderen mellem tre og 12 . Sygdommen involverer midlertidige Avaskulær af lårben hovedet . Når blodforsyningen er genoprettet , kan hofte og lårben helbrede i en deform tilstand , der forårsager smerter i benene , besvær med at bevæge og endda muskelspasmer .

Osteoporose

Osteoporose er et tab af knoglemasse over tid gør knoglerne skøre og mere tilbøjelige til at knoglebrud . Det kan blive kontrolleret af motion og kalktilskud , men er en permanent sygdom , som skal styres over levetiden for patienten. Men en form for forbigående osteoporose forekommer hos midaldrende mænd og gravide kvinder . Da ordet " forbigående "antyder , er denne form for osteoporose er midlertidig og reparerer sig selv over tid .

Iskias

Den bækken bæltet ind som hofteleddet passer indeholder lænden af rygmarv og iskiasnerven bundt . Når iskiasnerven bliver klemt på grund af en bristet eller bugnende disk , kan smerten stråle fra lænden ned i hofte og ben .

Femural epifyseløsning

Hvis den øvre ende af lårbenet glider på vækst plade , knoglen ikke længere i stand til at passe ind i hofteleddet stikket . Sygdommen oftest optræder i alderen otte og 16 og kan behandles , og correctable hvis de opdages tidligt . Udiagnosticeret og ubehandlet Femural epifyser kan resultere i slidgigt i hoften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------