Position: sygdoms > 6 >

sandheder om skaldethed

   Om 99 procent af de mænd og kvinder, som er skaldet har en tilstand kendt som mandlige eller kvindelige mønster skaldethed . Der henviser til, hårtab , der skyldes sygdom eller andre nonhereditary faktorer-såsom kemoterapi behandling-det kan ikke være permanent , fælles mønster skaldethed er permanent . Arvelighed, hormoner og alder er alle medvirkende faktorer, men den præcise årsag til fælles skaldethed er ukendt .

As We Alder


For de fleste mennesker , et tab på 50 til 100 hårstrå hver dag er knap mærkbar . Ny vækst finder sin plads . Som vi alder , dog vækst af nye hår forsinker eller stopper helt . Mænd kan først se en smule af udtynding langs hårgrænsen . Kvinder generelt varsel mindre hår over det hele, snarere end en bestemt skaldet patch .

myter om Skaldethed


Det er ikke arvelig kun gennem din mors side af familien . Skaldethed kan nedarves gennem begge sider af familien , eller begge dele . Kig på de mennesker i din familie , og du kan sikkert forudsige , om du vil være skaldet . Iført en hjelm eller baseball cap vil ikke blive kvalt dit hår og få det til at falde ud . Du vil ikke lægge pres på rødderne ved at bære dit hår længe . Du kan ikke massage af rødder og stimulere hårvækst . Endelig , vær ikke bange for at shampoo så ofte du vil . Hvis du gør det vil ikke forårsage dig til at gå skaldet .

behandlinger for hårtab


Hvis hårtab skyldes visse sygdomme , medicin , graviditet , dårlig kost , stress , eller forkert hårpleje , er det muligt , at håret bliver vokse tilbage . Tal med din læge om eventuelle problemer du har. I nogle tilfælde kan ændringer i livsstil og ernæring kosttilskud gøre en forskel .

Kirurgisk Solutions

Selvom der ikke er nogen kur for fælles skaldethed , behøver du ikke at leve med det , hvis du ikke kan lide udseendet . Én mulighed , selvom det er en dyr en , er en hårtransplantation . Kirurger tage bittesmå stik ( podekviste ) af hår -bærende hud , som regel bag ørerne , og transplantation dem i din hovedbund . Dette er en ambulant procedure , som ikke kræver indlæggelse og kun lokalbedøvelse , med en mild beroligende at støtte i ubehag . En kirurg kan typisk transplantation fra 60 til 100 stik per session . Hver stik er på størrelse med en blyant viskelæder . Typisk er der tre eller fire sessioner er nødvendige for at dække en skaldet område , til en pris på mindst $ 2000 per session . Nogle mennesker med fælles skaldethed vælge hovedbunden reduktion kirurgi der, som navnet antyder , omfatter fjernelse af en lille plaster på løs , skaldede hud .

andre behandlinger for Skaldethed

Minoxodil , det aktive stof i produkter som Rogaine , Der bruges til behandling af højt blodtryk . Regelmæssig brug øger blodgennemstrømningen og forbedrer blodcirkulationen , og nogle siger, at det fremmer genvækst af hår . For en fuldstændig noninvasive løsning , kan du overveje en paryk eller paryk . Der er en bred vifte af farver og stilarter til rådighed til at skabe et look, der er naturligt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------