Position: sygdoms > 6 >

forskellige typer af skinner for en fraktur i håndleddet

   Der er flere typer af skinner til en håndled brud , afhængigt af dens sværhedsgrad og patientens alder . Den benskinner immoboliserer håndleddet , som gør det muligt knogler heler uden stemmer. De fleste knoglebrud , især hos børn , dønninger på skaden stedet og fortsætte med at gøre i de første 24 til 48 timer . Hævelse inde i en støbt kan forårsage tryk på nerver og endda falde omsætning til området . Benskinner kan fjernes og nulstilles med lidt besvær , som lindrer meget af , at smerte .

Wrist Splint Seler


håndled seler er lette seler bæres rundt om håndledet til at hjælpe med at holde det immobiliseret . Bøjler , der giver mulighed for bevægelse af fingrene , er designet til at yde ekstra støtte til håndled uden lige blokeret hånden . Skinnen glider over tommelfingeren og åbner og lukker med velcro stropper omkring hånd , håndled og arm area. This giver folk mulighed for at udføre gentagne bevægelser , såsom fabrik arbejde eller skrive . Disse seler er normalt bruges, når håndleddet opretholder en hårgrænsen fraktur og er typisk slidt for omkring to uger.

Pediatric Wrist Splint Brace


håndled benskinner er lige så effektive som kaster hos børn , ifølge en 2010 MediPageToday. com artikel om en undersøgelse af benskinner og børn . Pædiatriske håndled benskinner er nemme at fjerne , så hænder og det skadede område kan vaskes . I modsætning til voksne benskinner , typisk en pædiatrisk skinne har mere polstring for komfort samt velcro på forskellige steder (som gør det lettere for barnet at fjerne skinne af ham selv ) .

Volar Splint


En volar skinne kan bruges til flere skader , herunder bløddelene skader i håndled og hånd og visse håndled knoglebrud . Denne skinne bruges til håndled frakturer og forstuvninger samt tendinitis eller karpaltunnelsyndrom. Det er let at anvende og kan fjernes og genanvendes efter behov . Det kan også være udstyret med finger fleksion kontrol, plads til udvidelse af fingrene . De ser ud som metal fingre knyttet til toppen af skinne , at løkken omkring fingrene til at holde fingrene helt ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------