Position: sygdoms > 6 >

kraveben smerter

   Kraveben , også kendt som kravebenet , er knoglen , der forbinder den øverste del af skulderen til brystet . Det tjener som støtte for armen . Smerter eller skade kraveben kolliderer med en persons evne til at løfte og bære genstande

Årsager


kraveben smerte opstår fra fraktur til knoglen eller fra forstuvninger eller tårer til den bærende ledbånd . Disse skader skyldes som regel falder eller trafikulykker . Smerter er mest mærkbar , når armen bevæges . Da nøglebenet skal understøtte vægten af armen , kan dog smerte være til stede , når armen er stadig .

Behandling


Afhængig af årsagen til den smerte , healing tager to til seks uger . Ligament forstuvninger den person til at bære en slynge . Ukomplicerede brud behandles med en nøgleben bandage , der understøtter kraveben i sin rette position , mens det heler . Sammensatte frakturer ofte kræve kirurgisk indgreb for at forebygge eller bekæmpe infektion.

Komplikationer


Et brækket kraveben skal underbygges med en skinne under den person til hospitalet . Ellers kan en simpel fraktur forværres et sammensat brud . Ubehandlet kraveben smerte kan føre til infektioner og lang sigt ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------