Position: sygdoms > 6 >

sikkerhed vandfordampningsapparater

   Før du bruger en plug -in husstand vaporizer at lindre sinus og tilstoppet næse , er det vigtigt at være opmærksom på nogle vigtige sikkerhedsmæssige overvejelser

Generelle sikkerhedsforanstaltninger

Alle tre typer af Fordampere-. kulde tåge , opvarmet tåge og tøroffset --- opererer på elektricitet . Følg generelle elektriske sikkerhedsforanstaltninger ved anvendelsen af en vaporizer og læse sikkerhedsadvarsler og instruktioner , der kommer med vaporizer . Tjek Consumer Product Safety Commission for erindrer før du køber en fordamper , da der har været forbi minder .

Opvarmet Cold Mist Vaporizer Sikkerhed

Opvarmet og kolde tåge Fordampere både bruge vandet opbevares i en tank , der udgør en potentiel spild . At forhindre udslip , kigge efter en vaporizer med en låseanordning twist -on hætte og en nat lys til at hjælpe dig med at finde de fordamperen i mørke . Vandtanken kan også havnen skimmel , så rent og desinficere det som instrueret i produktet vejledningen .

Særlige sikkerhedsmæssige årsager Opvarmet Mist vandfordampningsapparater

Med en opvarmet fordamper , kan du tilføje mentholated væske til vandet for at lindre hoste og ondt i halsen samt leder overbelastning . Men disse væsker indeholder brandfarlige og farlige ingredienser som alkohol , som ikke bør indtages . Ved brug af disse væsker , læse alle de oplysninger om produktet.

Fordi disse Fordampere varme vand ved temperaturer , der dræber bakterier og fordamper vand , damp forbrændinger og varmeelement funktionsfejl er potentielle sikkerhedsrisici. Kig efter modeller, der har en velisoleret tank , beskyttende vagter , at lavere damp temperaturer og automatisk lukkeanordninger at slukke fordamperen , hvis vandet i tanken falder til under en forudindstillet niveau . Hold hænder og ansigter en sikker afstand fra dampen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------