Position: sygdoms > 6 >

hvordan man bruger Provera til at få din menstruation

  Hormon forstyrrelser forårsage forskellige problemer for mange kvinder . Provera er varemærket for medroxyprogesteron , en kvindelig hormon ligner det naturlige progesteron produceret af kroppen . Provera har mange anvendelsesmuligheder og er ofte ordineres til at erstatte progesteron , når kroppen ikke producerer nok . Ifølge den amerikanske National Library of Medicine , kan Provera bruges til at indlede en normal menstruationscyklus hos kvinder , der ikke har menstruated i mindst seks måneder, og som ikke er gravid eller går gennem overgangsalderen . Der er vigtige skridt til at følge , når du bruger Provera at begynde din menstruationscyklus
1 .
Ring din gynækolog for at planlægge en komplet fysisk check- up . Fordi nogle hormonelle medikamenter kan øge risikoen for kræft , vil denne eksamen omfatter en vaginal eksamen og screeninger for hormon specifikke kræftformer . Læger udfører ofte en brystundersøgelse på patienter begyndelsen hormon behandlingen på grund af brystkræft ændringer, som kan forekomme fra hormonal medicin .
2 .
Giv en komplet familie historie sygdomme til din læge, herunder enhver form for kvindelig kræft , for hvilken medlemmerne af din familie er blevet behandlet . Dette er vigtigt, fordi du ikke skal tage Provera , hvis du har en historie hormon-relaterede kræftformer , såsom bryst-eller livmoderkræft , ifølge Drugs. com . Provera kan forårsage fosterskader , så fortæl din læge , hvis du tror, du kan blive gravid .

3 .
Fortæl din læge, hvis du har haft en allergisk reaktion på hormonal medicin . Almindelige allergiske reaktioner kan være nældefeber , vejrtrækningsbesvær og hævelser i ansigtet , læber eller tunge . Søger akut behandling for livstruende allergiske reaktioner , såsom vejrtrækningsbesvær pga hævelse af luftvejene .
4 .
Bekræft med din læge hvilken dag du skal begynde at tage Provera . Progestin hormoner er ofte startet på en bestemt dag i menstruationscyklus , således at medicin til at arbejde med din krop og ikke imod det . Diskuter din normale menstruationscyklus med din læge , herunder datoen for din sidste cyklus .
5 .

Tag Provera med et helt glas vand , nøjagtig som den er ordineret af lægen . Ifølge HealthSquare. com er Provera normalt tages én gang dagligt i fem til 10 dage hver måned til at indlede en regelmæssig menstruationscyklus . Vaginal blødning sædvanligvis begynder inden for syv til 10 dage efter tilbagetrækning fra Provera terapi .
6 .
Beretning eventuelle negative virkninger på din gynækolog såsom hævelse i benene , smerter i benene , brystsmerter , besvimelse eller kvalme . Uddan dig selv på bivirkningerne af Provera terapi ved at læse indlægssedlen , som på apoteket , hvor din recept blev fyldt . Det kan tage flere cykler af behandling for at se det fulde udbytte af Provera terapi .
7 .
Deltag regelmæssig aftaler med din læge til at vurdere dine fremskridt på Provera terapi . Informere din læge , hvis Deres tilstand forværres eller ikke bedres. Provera er blot en af de medikamenter , der anvendes til at hjælpe indlede regelmæssig menstruationscyklus , så du skal ikke være bange for at rapportere , at medicinen ikke virker for dig .

gode råd og advarsler


 • Tag Provera med mad for at forebygge en dårlig mave .
 • Komplet regelmæssig lab arbejde , som bestilt af din læge , for at kontrollere for eventuelle ændringer som følge af Provera terapi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------