Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan helbrede betændelse i venerne & arterier

   Årebetændelse er mest almindeligt forekommende i to forskellige former : åreknuder og hæmorider . Der er ingen reel forbindelse mellem de to lidelser , men begge deler én ting til fælles . Når venerne bliver hævede og synlig , er det næsten umuligt at gøre problemet til at forsvinde

Du skal bruge: .
støttestrømper
Calendula .
St.
 John 's Wort .

Slagter Broom .
Witch Hazel .

Sådan Treat Betændelse i venerne Arterier


1 .
Ifølge " Sundhed Encyclopedia of Diseases og betingelser " , varikøse vener kan bedst beskrives som unormalt hævede årer . Disse hævede vener er som regel findes på bagsiden af benene lige under knæet . De mest almindelige grunde til, at mennesker oplever åreknuder skyldes svækket blodåre vægge , ventil svigt og vene skader . Symptomerne omfatter smertende , vansiring , kløe , inflammation , blødning og sår ( i alvorlige tilfælde ) . Forebyggelse er bedst , når der beskæftiger sig med åreknuder , fordi de kan være yderst vanskeligt at slippe af med , når de opstår . Forebyggelse omfatter ikke stå i lange perioder på hårde overflader ( især betongulve ) , iført passende fodtøj og opløftende meter over hjertet i 10 til 15 minutter mindst én gang om dagen . Støttestrømper kan være nyttige i behandling åreknuder hos mennesker , der oplever et mildt tilfælde . Støttestrømper arbejde ved at komprimere benet vener . Når benet vener er komprimeret , er blodet presses ud af den betændte vene , der kan bidrage til at mindske dens størrelse . Hvis støttestrømper ikke fungerer godt nok til at behandle åreknuder , kan patienten overveje skleroterapi . Denne procedure indebærer injektion af en kemisk i det betændte vene , der forårsager vene til at blive afspærret . Denne procedure fungerer bedre på mindre vener og kan ikke være effektiv til alvorlige tilfælde af åreknuder . Scleroserende kan anvendes i kombination med kirurgi for svære tilfælde .

2 .
Når klumper af væv form i endetarmen , kan det skyldes hæmorider . Alle individer har hæmorider , men ikke forårsager problemer, indtil de bliver udvidet . Ligesom åreknuder , er forebyggelse af hæmorider bedste , men ingen er helt sikker på , hvad der forårsager hæmorider . Det kan være muligt at reducere eller forebygge hæmorider ved at tilføje fiber i kosten , ved at drikke masser af væske eller ved at bruge en skammel skyllemiddel . Over-the- counter lokalanalgetika kan også medvirke til at reducere symptomerne på hæmorider , som kan omfatte kløe , hævelser , blødning og smerte . Astringerende kan bruges til at tørre hud til at hjælpe lindre kløe og kortikosteroider kan bidrage til at reducere hævelser. Personer, der lider af hæmorider bør have den betingelse vurderes af en læge , der kan gå over hvilken medicinsk behandling er tilgængelige , og vil virke bedst for den specifikke situation .
3 .
Med den stigende udgifter til sundhedsydelser , er mange enkeltpersoner ved hjælp af alternative behandlingsformer for fælles lidelser . Betændte vener kan også behandles med hjem retsmidler . Calendula er en glimrende form for behandling og kan bestilles eller købes fra lokale helsekost butikker . Calendula er tilgængelig som en tørret urt , som kan fugtes ned og anvendes som en salve på det angrebne område . Dette kan medvirke til at reducere inflammation samt til at koagulere blodet , hvilket kan være nyttigt , især med hæmorider . Ifølge " Discovery Health " , er Butcher 's Broom , St. John 's Wort og Witch Hazel nyttige i behandling åreknuder . Troldnødfamilien er tilgængelig i de fleste apoteker ( f. eks CVS og Walgreen 's ) i ansigtet midtergangen . Det findes i flydende form og kan nedkølet før brug for at bidrage til at mindske hævelse og inflammation ( våd en ren vask klud med troldhassel og opbevares i køleskab i en sandwich taske , anvende efter behov ) . Slagter Broom og St. John 's Wort er tilgængelige som naturlægemidler kosttilskud . Dog bør for personer , der tager ekstra kosttilskud eller ordineret medicin , en farmaceut eller en læge , før du begynder St. John 's Wort at forhindre muligheden for lægemiddelinteraktion . Tal med en sundheds- konsulent for en korrekt dosaging til St. John 's Wort og Butcher 's Broom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------