Position: sygdoms > 6 >

den bedste HEPA bærbare luftrensere

   En bærbar HEPA luft renere er en fantastisk løsning for familien allergier og er bærbar, kan det tages med overalt fra hjemmet til kontoret til hotelværelset . HEPA renseapparater fjerne 99,97 procent af partikler og urenheder fra luften . Disse renseanlæg er stor for dem, der lider af medicinske sygdomme.

Hamilton Beach True Air Allergen Reducer


Den Hamilton Beach True Air behov lidt vedligeholdelse . Det er kompakt , og kan nemt placeres på et bord eller skrivebord . Det rydder 99 procent af allergener fra luften , ligesom PET skæl , støv , støv mide debris , pollen og svampesporer . Maskinen har en bærbar , vaskbart luftfilter . Dens fan 's støj er reduceret . Hamilton Beach True Air leveres med tre hastigheder-en stille én til lys sveller , et medium hastighed , og til at rense luften hurtigt , en high- speed option

Roomaid Portable Air Cleaner


På kun 6 pounds . og 7 inches høj , kan det Roomaid Portable Air Cleaner placeres næsten hvor som helst i hjemmet uden at blive bemærket . Denne luftrenser fjerner lugt , røg og allergener fra luften gennem sin HEPA luftfiltreringssystem . Maskinen kan også sættes ind i din bil cigaret lighter , hvilket gør det bekvemt at tage med på ferie . Det bruger en tre -trins filtreringssystem , der er sikker på at fjerne alt , fra store , synlige allergener til mikro-virksomheder og andre skadelige stoffer . Den Roomaid leveres med to separate filtre , der kan byttes , mens en bliver brugt , og en er ved at blive renset .

Alen T100 HEPA Desktop Air Purifier


Den Alen T100 HEPA Desktop Air Purifier har et lille tårn design, der kan passe på en flad overflade , f. eks et skrivebord , køkkenbordet eller tabel . Maskinen tilbyder tre hastigheder fra lav til høj og bruger både HEPA filtrering og en Ionizer . Den Alen T100 er lav vedligeholdelse og nem at bruge , samt at det er energieffektive . Det er bedst for dem , der kæmper med sæsonbetonet allergi , og det vil rense luften i en 150- fods plads

Amaircare XR100 bærbare bil Air Purifier

Denne luftrenser er specielt designet til at arbejde i bilen . Du skal blot slutte den til din cigaret lighter og det er drevet , og det bekvemt lægger til bagsiden af et sæde hovedstøtte . Dette er en fantastisk maskine til dem, der ønsker at befri luften af røg , lugt og gasser, som kan være et problem på vejen . Den Amaircare XR100 er nem at vedligeholde og skal kun filteret udskiftes hver fire til seks måneder .

Austin Air Healthmate Plus Jr

Den Austin Air Healthmate Plus Jr. er en effektiv , transportabel luftrenser , der bruger en medicinsk-grade HEPA filtrering system , samt kulfiltre . Den Healthmate er 20 pounds og 16 inches høj , hvilket gør det nemt at passe ind i mange forskellige rum . Det er designet til at filtrere skadelige gasser fra hjemmet . Det har en all- metal kabinet og kører stille og roligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------