Position: sygdoms > 6 >

hals sygdomme

   Hals sygdom er fælles , og en række faktorer kan bidrage til dette . Halsen er en vigtig del af kroppen , så det er vigtigt at holde det sundt

Tonsilitis

Tonsilitis er en infektion , der får tonsiller til at svulme op . Tonsillerne er placeret på bagsiden af halsen , og er en aktiv del af kroppens immunsystem Deres formål er at fælde og dræbe bakterier , der finder vej ind i kroppen . Tegn på tonsillitis omfatter høj temperatur , hævelse af mandler og en dækning af hvide pletter på mandlerne .

Pharyngitis

Pharyngitis er en halsbetændelse forårsaget af en betændelse i bagsiden af halsen . Det vil medføre, at du har en kløende hals og smertefuld synke . Pharyngitis er en almindelig tilstand blandt børn og unge voksne . De to typer af pharyngitis er akutte og kroniske . Akut er årsag til en virusinfektion , hvorimod kronisk halsbetændelse er en kontinuerlig ondt i halsen over en lang periode .

Laryngitis

Den larynx er almindeligt kendt som stemmen kasse , betændelse i strubehovedet er kendt som halsbetændelse . Denne betændelse er normalt på grund af en virusinfektion eller en overanstrengelse af stemmen . Den sygdom er udbredt blandt sangere . Symptomer på halsbetændelse omfatter hæshed af stemmen ledsaget af en halsbetændelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------