Position: sygdoms > 6 >

om hud lus

   Hud lus , også kendt som kropslus , er parasitter, der lever af at suge på blodet fra deres vært . Lus er små , vingeløse insekter, der er let spredes fra en person til den næste ved tæt kropskontakt og ved at dele sengetøj og tøj

betingelser

Hud lus lever i sømmene på tøj, hvor de er i tæt kontakt med værtens hud . Lus æg ( eller nits ) har brug for en temperatur på 75 til 100 grader Fahrenheit for at luge . Nit kan overleve 24 til 48 timer i tøj, som ikke bliver slidt .

Symptomer

Personer , der har hud lus vil bemærke irritation i områder, hvor syningerne i deres tøj røre deres hud . Lus bider årsag kløende , røde rande og lokal hævelse .

Behandling

Den behandling af hud- lus er ordentlig hygiejne og vask eller kemisk rensning alt tøj og sengetøj , at den smittede person har været i kontakt med . Personer, der er i tæt kontakt med den smittede person , som klassekammerater og familiemedlemmer , bør også blive undersøgt for hud lus .

Advarsel

Skin lus kan sprede sygdom og forårsage andre sundhedsproblemer. Identificerede sygdomme og helbredsproblemer er bl. a. : allergiske reaktioner , tyfus , trench feber , recidiverende feber , børnesår og eksem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------