Position: sygdoms > 6 >

top Rehab faciliteter

   Hvis du har et valg , hvorfra rehabilitering facilitet du kan gendanne fra kirurgi og andre procedurer , chancer er du ønsker at vælge den bedst mulige . " US News and World Report " rangerer rehabiliteringsfaciliteter hvert år med antallet af udfordrende procedurer og sager hver facilitet håndtag.

Rehabilitering Institute of Chicago


Rehabiliterings Institute of Chicago er top-rangerede rehabilitering facilitet på " U. S. Nyheder og Word Report " listen , og har været de seneste 20 år. Selve anlægget er i stand til at rumme patienter i så mange som 165 senge . Denne institution holder sin akkreditering af den fælles kommission og Kommissionen om akkreditering af Rehabiliterings -faciliteter .

Kessler Institut for Rehabilitering


Den Kessler Institute for Revalidering er placeret som nummer to af top rehabiliteringsfaciliteter . Denne facilitet har 322 senge og er beliggende i West Orange , New Jersey . Det er kendt som den største enkeltstående rehabilitering facilitet i nation . Det er en af seks centre , der har betegnelsen på en føderalt niveau som et modelsystem for hjerneskade og rygmarvsskade forskning og behandling .

University of Washington Medical Center


The University of Washington Medical Center er ikke fokuseret helt på revalidering , det er også en medicinsk undervisning facilitet . Selv om dette er tilfældet , er rehabiliteringen del af hospitalets placeret som nummer tredje om " US News and World Report " liste over top- ranced rehabilitering facilitet og har 389 senge til at rumme patienter i almindelighed og kirurgiske medicin .

Spaulding Rehabilitation Hospital

Spaulding Rehabilitation Hospital falder i fjerde højest rangerende af revalidering, og er beliggende i Boston , Massachusetts . Denne facilitet er den eneste rehabilitering hospitalet , som har været rangeret i New England området og har været rangeret hvert år siden 1995 . Denne genoptræning hospital blev grundlagt i 1971 og har 196 senge .

TIRR Memorial Hermann

Rangeret i femte position som top rehabilitering faciliteter i nationen er TIRR Memorial Hermann og har en af de bedste faciliteter for de sidste 21 år , ifølge "U. S. News and World Report . " Denne facilitet har 116 patient senge og er en anden af seks anlæg , der har betegnelsen på en føderalt niveau som et modelsystem for hjerneskade og rygmarvsskade forskning og behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------