Position: sygdoms > 6 >

HSV typer

  

Du skal bruge:
Prescription , hvis det er relevant
. Ispose .
Håndklæde .
Ibuprofen .

Herpes simplex virus er en fælles begivenhed og der er to forskellige typer . Den første er herpes simplex virus 1 , som forårsager forkølelsessår . Den anden type er HSV 2 , som er den genitale type . Disse to typer af virus kan forekomme enkeltvis eller sammen alt efter aktioner person med virus på det tidspunkt .

Indledning


HSV -1 er den mest almindelige form for virus, som forårsager forkølelsessår og feber blister omkring munden efter University of Maryland Medical Center . Over 90 procent af amerikanerne kontrakt HSV -1 eller er kommet i kontakt med det på et eller andet tidspunkt i deres liv . HSV -2 er den anden type af virus, som forårsager genital herpes og kan forårsage forlegenhed . Der er ingen kur for begge typer af HSV og udbrud kan ofte igen .

Årsager


HSV -1 sendes gennem kysse , ved hjælp af at spise redskaber, deling af personlige genstande og har oralsex med en anden person , der har virus . HSV -2 er altid seksuelt overførte og forskere har fundet ud af at HSV -1 er ansvarlig for op mod halvdelen af alle nye tilfælde af genital herpes , ifølge University of Maryland Medical Center .

Tegn og symptomer


Tegn og symptomer på HSV -1 er mærkbar og omfatter feber , hævede lymfeknuder på halsen , ondt i halsen og smertefuld blærer omkring læberne og munden . HSV -2 tegn og symptomer er pinligt for enkeltpersoner og omfatter feber , muskelsmerter , hovedpine , smertefuld vandladning , udflåd hos kvinder , små røde blærer eller sår i kønsdelene eller lår og hos kvinder de ofte opstår inde i skeden . Nogen af disse tegn og symptomer kræver øjeblikkelig lægehjælp , så den person , hvis smittede, ikke overføre sygdommen til en anden person .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------