Position: sygdoms > 6 >

hvad dårlige effekter kan ske fra en øre at blive tilsluttet ved ørevoks ?

   Ørevoks består af en række ting , herunder væske fra kirtler i øret , sved , hud og snavs som shampoo . I de fleste tilfælde ørerne er selvrensende , og voks arbejder sig vej ud af øregangen på egen hånd . I nogle tilfælde ørevoks kan få skubbet til bagsiden af øret af en vatpind eller finger , hvilket medfører en impaction , hvilket kan være problematisk .

Tinnitus


Tinnitus er en lyd eller ringen i ørerne . Mens tinnitus ikke er typisk en alvorlig tilstand , kan det være irriterende og blande med daglige funktion . I nogle tilfælde vil fjerne voks oprustning i øret fjerne eller forbedre dens tilstand .

Vertigo


Vertigo kan opstå som følge af voks oprustning i øret . Vertigo årsager svimmelhed og følelsen af, at du flytter , vælter eller læne når du ikke er . Det kan måske gøre det svært for dig at stå eller gå , fordi du kan føle ud af balance . Det kan også forårsage kvalme og opkastning .

øreinfektion


Ørevoks blokering kan forårsage en infektion i øret . I mange tilfælde er infektionen er af det ydre øre , som kaldes ofte svømmer øre . Ifølge The National Library of Medicine , kan symptomer på en ydre øre infektion omfatter smerter , kløe og afløb fra øret .

Hørenedsættelse

Ophobning af voks i øret kan forårsage høretab . I de fleste tilfælde af denne type høretab er midlertidige . Brug ørevoks blødgørere og rødme i øret med en sprøjte , kan bidrage til at fjerne voks og genskabe hørelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------