Position: sygdoms > 6 >

hvordan man har Air Optix Night & Day ændret

  Kontaktlinse præferencer varierer fra person til person , og det tager ofte flere forsøger at finde den mest komfortable par . Air Optix Night Day kontaktlinser er høj-åndbarhed kontaktlinser . De er ordineret til øjne , der har brug korrigerende linser, som er særligt følsomme , tørre let ud , eller for folk, der lur eller rejser ofte . Disse linser er godkendt af FDA for tredive dages uafbrudt slid selvom du skal følge din optometrist 's anbefalinger for længden af slitage . Disse kan ikke være linser til dig dog og du bør ikke nøjes med ubehagelig kontakter .

Du skal bruge:
Clear væsker
. Afføringsmidler ordineret af lægen .


1 .

Besøg din optometrist og tage en øjenundersøgelse . Øjenundersøgelser anbefales årligt for kontakt wearers og er især vigtigt, hvis du har følsomme øjne , at Air Optix Night Day linser er ordineret til .
2 .
Diskuter de grunde, du ønsker at ændre linse mærker med din læge . Ubehag er en simpel grund , eller måske har du ikke behov for den høje ilt åndbarhed linserne giver . Hvis dine øjne er røde i en længere periode , især mens iført Air Optix Night Day linser , kan der være en underliggende årsag ikke er relateret til dine kontakter .
3 .
Prøv om flere par kontakter i forskellige mærker . Prøv hvert mærke for en dag eller to til at føle deres udvidede slid åndbarhed .

4 .
vejes plussiden og minusser ved de forskellige mærker ved at bemærke deres forskellige længder af slitage , de åndbarhed og vifte af recepter til rådighed .
5 .
Vælg den brand, der er mest behageligt og tilbyder den mest fordele for din livsstil . Din optometrist vil give dig en recept for at købe din valgte par , eller du kan bestille dem fra din optometrist kontor .

gode råd og advarsler • Efter lægens råd af længden af slid vil tilbyde dig den mest komfortable og sikre kontaktlinse oplevelse .
 • Undersøgelser viser, at natten slid af kontaktlinser er nummer et bidragyder til bestemte øjeninfektioner .
 • altid bruge nye kontaktlinsevæske for at gemme dine kontakter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------