Position: sygdoms > 6 >

virkningerne af kost & motion

   Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , er den typiske amerikanske kost er klassificeret af oversize portioner og usunde fødevarer . Hertil kommer, at mange amerikanere ikke får den anbefalede mængde af fysisk aktivitet . Voksne fra 18 til 64 bør udøve på et moderat intensitet i mindst fem timer om ugen eller en energisk intensitet i to timer og 30 minutter om ugen . En stillesiddende livsstil og dårlige kostvaner kan føre til hjertesygdomme , diabetes , højt blodtryk , slagtilfælde og kræft . Med diæt og motion , bliver kroppen og sindet sundere og chancerne for at udvikle kroniske sygdomme og andre forhold er reduceret .

Sund Vægt


Formandens Rådet om fysisk Fitness fastholder , at kombinationen af kost og motion er den eneste mest kraftfulde redskab til at nå og opretholde en sund vægt . Vægttab og vægtvedligeholdelse komme ned til kalorier forbruges via kosten versus kalorier brugt af motion . At tabe sig, skal det organ forbruge flere kalorier, end det forbruger . Gennem kost og motion , kan kroppen nå en sund vægt og mindske kropsfedt . I denne tilstand , er der en nedsat risiko for at udvikle kroniske sygdomme og andre tilstande forbundet med at være overvægtige eller fede .

Heart Health


Koronar sygdom forårsaget af ophobning af fede indskud og kolesterol i arterierne , at pumpen blod til hjertet . En høj-kalorie , højt fedtindhold kost bidrager til denne oprustning . American Heart Association anbefaler at spise en kost baseret på fuldkorn , frugt , grøntsager , magert protein , der er lave på kalorier og et højt fiberindhold, vitaminer og mineraler .Motion har også en indvirkning på hjerte sundhed . Ifølge University of Maryland Medical Center , er hjertet styrkes ved motion lige som enhver anden muskel i kroppen . Jo stærkere hjerte bliver , desto lettere er det kan pumpe blod og den mere åbne og fleksible blodkarrene bliver .

Mental Health


The Mayo Clinic har konstateret, at motion mindsker depression og stress . Motion udgivelser "feel -good ' kemikalier i hjernen , som reducerer følelser af depression . Derudover giver motion en positiv afsætningsmulighed for coping og socialisering og hjælper folk få tillid , når de opnår deres mål , eller når de føler sig bedre om deres udseende .Food har også en indvirkning på den mentale sundhed . En 10- årig undersøgelse offentliggjort i 2010 viste, at kvinder, som spiste en kost med højt fedtindhold og forarbejdede fødevarer var mere tilbøjelige til at føle depression og angst . Den Alzheimer 's Association ligeledes henvist til en langsigtet undersøgelse , der fandt fedme , forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk i midaldrende voksne øget chancerne for at udvikle demens senere i livet .at holde hjernen sund , anbefaler Alzheimer 's Association spise fødevarer som mørklødede frugter og grøntsager , som har et højt niveau af antioxidanter , samt fisk , hvilket er højt er Omega -3 fedtsyrer . Dette næringsstof menes at hjælpe hjernen fungere mere effektivt .

Bone Health

Fødevarer rige på calcium og D-vitamin opbygge stærke knogler . Disse omfatter mælk , yoghurt , ost og fisk . Ligeledes kan en kost blottet for disse næringsstoffer forårsager knogler til at miste masse , hvilket fører til en øget risiko for osteoporose og knoglebrud . Næsten alle kroppens calcium findes i knoglerne . Når kroppen ikke får tilstrækkelige mængder gennem fødevarer , det tager det fra knoglerne i stedet for.Ligesom muskler , knogler bliver større og stærkere gennem motion . National Osteoporosis Foundation anbefaler regelmæssig vægtbærende øvelser for at hjælpe folk med at opbygge sunde knogler . Motion er især vigtigt for børn at hjælpe dem med at udvikle knogler til deres maksimale tæthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------