Position: sygdoms > 6 >

anvisninger for brug af drysol

  Drysol ( aluminium hexahydrat ) er et aktuelt medicin anvendes til behandling af hyperhidrosis . Mennesker, der lider af hypohydrosis sved alt , selv i de kolde måneder . Dette sker typisk uden synlig grund . Drysol er formuleret til at behandle svedtendens i så lidt som tre dage, og arbejder , mens du sover . Den fås i forskellige styrker og kan bruges under armene , på hænderne eller i ansigtet og på andre områder , hvor sveden er et problem,

Du skal bruge: .
Drysol
Vand .
Sæbe.
Håndklæde .

Hårtørrer ( ekstraudstyr) .
Plastikfolie .
Badehætte .
T-shirt .
Sokker eller handsker .


1 .
Tør det berørte område , før der ansøges Drysol . Hvis det er nødvendigt , så brug en hårtørrer til at gøre det .
2 .
Påfør medicin til det ramte område i et tyndt lag hver dag ved sengetid . Du behøver ikke at gnide det i. Hvis det bruges på armene , bære en t-shirt i seng for at forhindre medicin fra gnide ud på dit sengetøj . Hvis du bruger på dine hænder eller fødder , wrap det pågældende område med plastfolie og dæk dem med handsker eller strømper efter udbringning . Efterlad sokker eller handsker på , mens du sover . Hvis du bruger Drysol på din hovedbund , dække huden med et tyndt lag og bære en badehætte i seng .

3 .
Lad medicin tørre efter gældende før tildækning med tøj eller går i seng . Det er bedst at anvende Drysol ved sengetid , når du er mindst tilbøjelige til at svede . Desuden skal det forblive på huden i seks til otte timer efter påføring .
4 .
Fjern dit tøj , plastovertræk og /eller badehætte og vask med vand , når man vågner . Skyl badehætte og lad det tørre , før du bruger den igen .
5 .
Vask behandlede område med sæbe ( shampoo hvis de bruges på hovedbunden ) og tør . Brug ikke deodorant eller antitranspirationsmidler , mens du bruger Drysol .
6 .
Gentag ovenstående trin for 1-3 dage og derefter på en ugentlig basis for at holde sveden under kontrol .

Tips og advarsler


 • Bivirkninger omfatter prikken , kløe eller irritation , som kan forekomme på den første brug . Hvis disse varer ved, stoppe med at bruge Drysol og fortæl din læge eller apotek .
 • Drugs. com advarer om, at FDA lister Drysol som graviditet kategori C , hvilket betyder, at det kan være skadeligt for et ufødt barn . Det vides ikke, om denne medicin er skadelig for en ammende baby , så ammende mødre bør ikke bruge Drysol .
 • Må ikke anvendes Drysol på beskadiget , irriteret eller for nylig barberet hud og pas på ikke at få det i din øjne . Hvis du får Drysol i nogen af disse områder , vaskes grundigt med rent vand .
 • Drysol kan plette stof eller metaller . Undgå at få det på overflader , som du ikke ønsker plettet .
 • Du bør ikke bruge Drysol i større mængder eller for en længere periode end din læge anbefaler .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------