Position: sygdoms > 6 >

brændende røde pletter på kinderne

   Der er et par grunde til, at en person ville have brændende røde pletter på kinderne . I de fleste tilfælde er de røde pletter en let behandlet hud tilstand. Det er altid bedst at besøge en læge for at elimineret behovet for bekymring , eller hvis tilstanden fortsætter

Udslæt


Et udslæt vil forekomme overalt på kroppen inklusive ansigtet . Udslæt vil forekomme af grunde som en allergisk reaktion på et nyt produkt eller mad , eller sygdom . En over the counter medicin er til rådighed til behandling udslæt , men hvis udslættet ikke rydde op , er det bedst at besøge en læge .

Solskoldning


Solskoldning er en årsag til brændende røde kinder . En person kan blive solskoldet uden at vide det , da en solskoldning vil ske meget hurtigt , især i fair-flået mennesker . En solskoldning er let behandles med over-the-counter salver og cremer .

Rosacea


Rosacea er en almindelig hudlidelse er kendetegnet ved en rødme-lignende udseende på kinderne , bliver til en sweep af smertefulde røde buler . Der er ingen reel årsag eller helbredelse for rosacea , men tilstanden kan behandles . For behandling , er det bedst at se en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------