Position: sygdoms > 6 >

den bedste bp maskiner

   Du kan måle dit blodtryk derhjemme til at hjælpe med at styre højt blodtryk . Fordi flere enheder er tilgængelige på markedet fra 2010 , er det vigtigt du vælger den rigtige for dig . Husk, at overvågning i hjemmet ikke er for alle . For eksempel kan personer med en uregelmæssig hjerterytme ikke få en nøjagtig aflæsning ved hjælp af et hjem blodtryksapparat . Undgå offentlige blodtryk maskiner til rådighed på mange apoteker .

Omron HEM-790IT


Det digitale skærm , der koster DKK 75 til 84 dollar har modtaget mange positive anmeldelser og er den mest alsidige for folk med store våben , hvilket betyder, dem med en overarm omkreds på 13 inches eller derover . Ud af de 545 mennesker, der gennemgik dem på steder såsom Amazon , Apotek og Shopping gav 328 den fem stjerner , og kun 48 gav det en stjerne . Korrekturlæsere lide det, fordi det er let at bruge , er korrekte og har lang batterilevetid . Det har mange ekstra funktioner, herunder muligheden for at opdage uregelmæssig hjerterytme . Ifølge Consumer Søg , " eksperter finde gennemsnit funktion gør [ det ] nemt at opdage og holde styr på formiddagen hypertension , en betingelse , der er en risikofaktor for slagtilfælde og hjerteanfald . "

håndled Skærme


Omron producerer håndled skærme , der er effektive for dem , der ikke kan bruge de mere almindelige overarm blodtryksmåleren gerne meget overvægtige personer eller personer med enorme muskler . Det sælger for omkring $ 40. Model HEM -650 har fået mange gode brugeranmeldelser på Amazon og Epinions . Denne særlige model tager hensyn til sandsynligheden for en mindre nøjagtig aflæsning på grund af forkert placering ved at levere sensorer , der sikrer korrekt positionering . Overvej Model HEM609V , en anden Emron håndled skærm.

A D Medical LifeSource Quick Response UA-787EJ


Forbruger Søg udgør denne blodtryk maskine på toppen af den samlede bedst evaluerede model , selv om det ikke har modtaget helt så gunstig en fakturering på belært . Denne model bruger en AC -adapter i stedet for batterier til el , og det har en hukommelse , der kan gemme op til 60 tidligere behandlinger , og en funktion , der i gennemsnit gemte målinger . God til brugere med store overarme , vil denne skærm koste dig $ 70 til $ 90 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------