Position: sygdoms > 6 >

hårprodukter til Trikotillomani

   Trikotillomani er en sygdom forklares ved Mayo Clinic at være en uimodståelig lyst til at trække håret ud fra kroppen , herunder hovedbunden , ansigt og andre områder . Trichotillomaniacs er bemærkelsesværdigt ved skaldede pletter , sparsom øjenvipper , manglende øjenbryn og mærkelige adfærd som at tygge , spise og lege med trukket ud hår . De har også set gnide trukket ud hår på tværs af deres ansigt og læber . Mental sundhed fagfolk normalt behandler Trikotillomani patienter med anti-depressiva og kognitiv adfærdsterapi .

Parykker


Trikotillomani patienter har svært ved at erstatte hår på hovedbunden , fordi deres sygdom , selv kan få dem til at trække på hår extensions , der er knyttet til de resterende hår . De kan få hår implantater , men trækker på implantater kan forårsage hovedbund irritation og endog hud rive . Hvis de er i stand til at styre deres tvang i det offentlige , kan trichotillomaniacs supplere deres hårtab ved at bære parykker . Næsten alle paryk butik har paryk hætter til at købe . En person , der lider af denne sygdom bør prøve forskellige stilarter for at se , der passer til formen på hendes ansigt og hudfarve .

Falske Øjenvipper


Det tvang til at trække hår ud , er ikke begrænset strengt til toppen af hovedet . Ansigtshår , ligesom øjenvipper , er tynde og let fjernes med lys trække . Øjenvipper beskytter øjnene mod snavs og er ofte forstærket kosmetisk med mascara for forskønnelse . Falske øjenvipper og deres ledsagende lim kan købes i næsten ethvert stof , afdeling eller skønhed levering butik . Når der anvendes korrekt , kan de være næsten umulig at skelne fra virkelige øjenvipper og tilbyder en levedygtig hår produkt mulighed for Trikotillomani ramte .

øjenbryn Hår Udskiftninger


Ud over øjenvipper , kan Øjenbryn hår være en anden kilde til ængstelse for trichotillomaniacs . Øjenbryn hår er normalt tæt og kort og kan gøre mange timers plukning . Resultatet kan imidlertid kan efterlade en persons ansigt mærkbart vansiret , at gøre opmærksom på øjnene og gør panden synes længere . For at modvirke fremkomsten af skaldede øjenbryn , kan patienter købe øjenbryn hår udskiftninger . Disse kan blive dyrt , dog. En billigere løsning er at købe øjenbryn stencils , læg dem over panden og bruge brun eller sort øjenbryn blyanter at tegne fine linier at give det udseende af øjenbryn hår .

Hår Tatoveringer

Faste og semi -permanent tatoveringer kan søges fra tatovering kunstnere og salon teknikere at få farve indlejret i huden til at skabe design, som simulerer inventar af hår . Dette er især nyttigt for øjenbryn . Eyeliner kan også være tatoveret på låget af øjet , der kan skjule tab af øjenvipper på bunden låget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------