Position: sygdoms > 6 >

hvordan man injicerer Sculptra

  Beregnet til brug som en kosmetisk implantat , Sculptra Æstetisk , kun kan gives af en læge . Sammensat af sterilt vand , carboxymethylcellulose , poly -L-mælkesyre og ikke-pyrogen mannitol , kan Sculptra Æstetisk injiceres under ansigtshuden at glatte rynker og fine linjer . I modsætning til andre populariseret rynke fyldstoffer , kan en patient kræve op til fire behandlinger for at opnå ønskede resultater lige så forandring er gradvis og betinget af dybden af en persons rynker . Desuden skal patienterne støtte behandlingsprocessen ved at massere en ansigtsbehandling fugtighedscreme i behandling områder i fem minutter , femmere gange om dagen i fem dage efter hver session .
1
Brug en vandopløselig blyant til at skabe et gitter mønster , der både er parallelt og vinkelret på . nasolabiale folder på patientens ansigt .
2 .
Vedhæft en steril 26 gauge kanyle til en sprøjte og fyld op med Sculptra Æstetisk . Plunge nogle af behandlingen ud af nålen for at fjerne overskydende luft og kontrollere for eventuelle blokering i nålen . Hvis nålen er tilstoppet eller bliver blokeret under proceduren , skal det udskiftes med et nyt og revurdere for blokering .

3 .
Brug din tommelfinger og pegefinger til at strække det område mediale til nasolabiale rynke . Indfør nålen i en 30 til 40 graders vinkel . Skub nålen igennem til det andet lag af huden , dermis . Hvis nålen bliver indsprøjtet for langt , vil du føle væv modstand . Hvis nålen ikke er sprøjtet dybt nok , vil det hudområde, bliver hvide . I dette tilfælde , fjern da kanylen og gnide huden i en cirkulær bevægelse . Hvis huden ikke vender tilbage til sin normale farve , ikke re- injicere .
4 .
Må ikke injiceres Sculptra endnu . Træk stemplet på sprøjten først. Hvis blod vender tilbage til sprøjten , skal du fjerne det, fordi nålen er i en blodåre . Lægge pres på injektionsstedet for at stoppe blødningen . Hvis der ikke blod returnerer , skal du placere nålen i en 10 til 20 graders vinkel , så Sculptra Æstetiske vil nå de dybe lag af dermis . Dette kaldes tunnelering teknikken .
5 .

indsprøjtes 0,1 til 0,2 ml Sculptra Æstetiske ved foden af den nasolabiale fold samtidig trække kanylen langsomt . Denne manøvre kaldes klinisk som et tilbageskridt injektion . Plads til næste injektion på en 0,5 til 1 cm afstand fra den første injektion . Må ikke bruge mere end 2,5 ml Sculptra Æstetisk per behandling session . Massage behandling område efter hver 3-4 injektioner for jævn fordeling .

gode råd og advarsler


 • Umiddelbar hævelse forekommer ved injektionssteder efter behandlinger , og det er ikke udtryk for et endeligt resultat . Hævelsen skyldes Sculptra 's vandindhold . Hævelsen forsvinder efter 3-4 timer og ansigt vender tilbage til dens udseende før injektionen . I stedet bør gradvis forbedring forventes i løbet af adskillige uger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------