Position: sygdoms > 6 >

hvordan man integrerer autistiske børn i offentlige skoler

   Autisme er en gennemgribende udviklingsforstyrrelse , der påvirker de neurologiske og sociale evner af en person. Børn med autisme kræver struktur og gentagelser . Da autistiske børn har brug for særlig opmærksomhed, er det lidt vanskeligere at opdrage dem . Tidligere autistiske børn var hjemme-skolet eller modtages utilstrækkelig uddannelse inden for det offentlige skolesystem . Der er dog skoler bliver bedre rustet med midler til at uddanne handicappede børn . Integration autistiske børn i offentlige skoler kræver forskning , støtte og individuel opmærksomhed .
1 .
deltage i et møde med forældrene , barnet og skolen embedsmænd i den offentlige skole . Inden du tilmelder dig barnet i en offentlig skole , sikre , at barnet er fortrolig med de nye omgivelser , og at du har tillid til kvaliteten af uddannelse , han vil modtage . Tour de faciliteter og møde de lærere , så du er komfortabel nok til at træffe en beslutning , som vil gavne alle , men mest af barnet.
2 .
Opret en individuel uddannelsesplan . En uddannelsesplan skitserer de strategier , mål og tjenester dit barn vil modtage . Hver plan er unik for et barn og bør ændres hyppigt for at sikre en konstant udvikling .

3 .
Samarbejd ved at lære sammen med ham . Forældre og lærere skal arbejde sammen for at indgyde de erfaringer i et autistisk barn . Hvis dit barn er at lære tegnsprog i skolen , bør du tage et kursus på et lokalt medborgerhus for at hjælpe praksis hjemme med dit barn .
4 .
Arbejde med barnet , men ikke forsøger at ændre ham . Offentlige skole specialundervisning kurser , der anvendes til at forsøge at ændre handicappede børn og gøre dem i overensstemmelse ; disse forsøg er mislykkedes . Arbejde med barnet , så læring synes sjovt . For eksempel , indarbejde tælle og tal ind i sports- eller undervise tale gennem sang .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------