Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan få oplysninger om skelaxin

  Skelaxin er varemærket for metaxalone , en skeletmuskulatur relaxer fås på recept . Ifølge den amerikanske National Library of Medicine , er Skelaxin ordineres sammen med resten , fysioterapi og andre foranstaltninger til at slappe muskler og lindre smerter forårsaget af forstuvninger , stammer og andre muskelskader . Skelaxin kommer i tabletform og er normalt indtages gennem munden tre til fire gange om dagen . Læger bruger ofte Skelaxin som en ikke-narkotisk alternativ til behandling rygsmerter . Skelaxin er en kraftfuld stof , så det er vigtigt at vide, hvordan man finder informationer om Skelaxin før du begynder behandlingen .
1 .
Ring til din læge og planlægge en aftale for at drøfte fordele og ulemper ved at tage Skelaxin for din tilstand . Giv din læge en liste over den medicin , du i øjeblikket tager herunder receptpligtig medicin , naturmedicin og over -the-counter kosttilskud . Skelaxin kan interagere med forskellige medikamenter , så spørg din læge hvis Skelaxin vil forstyrre andre lægemidler du tager .
2 .
Søg regering støttede websites såsom Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) til at finde oplysninger om Skelaxin . CDC forsyner forbrugerne med troværdige og pålidelige oplysninger om statistik , sygdomme , sund levevis og medicin . CDC har også en web- kanal kaldet CDC-TV , der giver dig mulighed for at se uddannelsesmæssige videoer om mange forskellige sygdomme , betingelser og medicin .

3 .
Check en Physicians Desk Reference for dybdegående oplysninger om Skelaxin og andre muskler relaxers . Lægen Desk Reference , eller Laos, er en samling af producenternes ordination oplysninger, der offentliggøres hvert år som en medicinsk opslagsbog for sundhedspersonale . Den Læger Desk Reference er tilgængelig online og trykte eksemplarer af PDR findes på de fleste biblioteker og boghandlere .
4 .
Tal med din lokale apotek om Skelaxin terapi . Farmaceuter har mange fagområder og er en afgørende kilde til medicinske oplysninger om medicinsk behandling , medicin bivirkninger og lægemiddelinteraktioner , når du blander medicin . Farmaceuter kender også de bedste måder at tage medicin for at undgå fordøjelsen spørgsmål , bivirkninger og interaktioner .
5 .

Ring til informations-hotline for Kong Pharmaceuticals , skaberne af Skelaxin , eller besøg Skelaxin hjemmeside for at få den fulde ordination oplysninger . Den Skelaxin hjemmeside funktioner vigtige oplysninger om de former for muskelsygdomme , som Skelaxin er foreskrevet , sikkerhed Skelaxin , og kontraindikationer for Skelaxin terapi . Undersøgelser udført på effekten af Skelaxin kan også findes på selskabets hjemmeside .
6 .
Besøg US Food and Drug Administration websted for up-to-date information om Skelaxin . FDA leverer også ajourførte oplysninger om narkotika minder og steder advarselsmærkater på medicin for at advare forbrugerne om farlige bivirkninger , bivirkninger og interaktioner .

gode råd og advarsler


 • Spis et lille måltid en halv time før du tager Skelaxin at forhindre maveproblemer .
 • Selv Skelaxin årsager kun milde døsighed , bør du ikke køre bil eller betjene tunge maskiner , indtil du ved, hvordan Skelaxin påvirker dig .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------