Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan helbrede røde kinder

  Sygdomme forbundet med røde kinder er virus-baserede femte sygdom , også kendt som " slog kinder ", og rosacea , som forårsager synlige blodkar , bump eller bumser i ansigtet og undertiden en rød , lobulated næse . Antibiotika ofte bringer nogle forholdsregler og reducere inflammation . Røde kinder kan også være kroppens negative reaktion på ændringer i det system som acne , allergisk reaktion , solskoldning , hormon udsving , overskydende vrede og højt blodtryk . Der er nogle meget nemme ting du kan gøre for at tæmme din rødme til en sund lyserød .

Du skal bruge:
Face Wash
. K-vitamin ansigt creme .


1 .

Hold dit ansigt ren ved at vaske det mindst fem gange om dagen . Skin hygiejne er nøglen til at reducere rødme på grund af acne er forårsaget af overskydende hud olie , og det hjælper til at køle ansigtet , hvis du har en reaktion på allergi eller hormon ubalancer i kroppen .
2 .

Drik masser af vand for at holde kropstemperaturen lav og til overrisling af systemet . Mindst halvdelen af din drikkevarer bør være vand , fire 8- ounce glas .
3 .
Mediter eller tage tid ud til at slappe af . Giv dig selv ro tid til at lytte til din krop . Hvis du får røde i ansigtet ofte , kan det være et tegn på at kroppen reagerer på noget i en negativ måde .

4 .
Bliv væk fra varme og krydret mad . Hvis dit ansigt er ved at vende rødt , har du en overflod af varme i kroppen. Ikke føjer krydderi til branden. Eliminer kaffe og alkohol forbrug, som øge blodtrykket .
5 .
Påfør en ansigtscreme , der indeholder vitamin K hver dag . Du kan også få vitamin K i din kost . Kilder til vitamin K i kosten omfatter spinat , rosenkål , chard , grønne bønner , grønkål og sennep greens . K-vitamin hjælper blodprop normalt og forhindrer forkalkning af arterierne .

gode råd og advarsler • Anvend en grøn farvet makeup til at skjule rødme . Fugter ansigtet og dup på makeup forsigtigt med en blød børste eller fugtig kosmetiske svamp .
 • Anvend aloe vera gel til en solbrændt står til afkøling af rødme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------