Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan hjælpe et barn med et sprog, handicap

   Ordblindhed , stammen , barndom apraxia eller ekspressive sprog uorden er blot nogle af de sproglige handicap , der kan opstå hos børn . Der er mange årsager til tale- og sprog lidelser , men virkningen er den samme --- fattige socialisering , manglende selvtillid og indlæringsvanskeligheder . Forældre med børn ramt af et sprog handicap kan hjælpe deres barn på mange måder . Dedikeret støtte er afgørende , samt indsamling flere oplysninger om handicap , og læring og anvendelse af forskellige strategier i hvordan de skal håndtere og overvinde det .
1 .
Tag dit barn til en læge for en vurdering . Sprog handicap kan være forårsaget af fysisk sygdom eller psykiske og neurologiske sygdomme. Autisme , en udviklingsforstyrrelse , der ofte har symptomer på sprog forsinkelse . Høretab kan også bidrage til en forsinkelse i sproget. Din læge vil henvise dig til en specialist , der kan diagnosticere , hvad særlig uorden dit barn har , og anbefale behandling eller medicin til at hjælpe i hans tilstand .
2 .
Gå til en tale og sprog patolog . Et af de første skridt til at hjælpe et barn med et sprog, handicap er at gå til en tale og sprog patolog til at bestemme omfanget af handicap , og få dem identificere de bedste behandlingsforløb . Dette kan kræve regelmæssige besøg med henblik på behandling , hvor talen og sprog patolog kan hjælpe dit barn få de nødvendige færdigheder til at håndtere og overvinde sit handicap .

3 .
Tilmeld i programmer , der tog forældrene eller plejepersonale til at hjælpe børn med sproglige handicap . Den bedste behandlingsformer indebærer aktiv deltagelse af forældrene eller den primære omsorgsperson . Du kan spørge din kommune sundhedsplejersken eller din læge til alle eksisterende programmer i dit område , der tilbyder undervisning i at støtte børn med sproglige handicap .
4 .
Arbejd med dit barns skole . Hvis dit barn er skole , taler med dit barns lærere at lade dem vide af hans handicap . Oftere, at der ikke , forårsage sprog handicap indlæringsvanskeligheder. Koordinering med dit barns lærere kan hjælpe dem med at skabe strategier til at hjælpe dit barn , så dit barn kan få mest ud af sin uddannelse . Skolen kan også have støtte arbejdstagere , som du kan arbejde med , for at hjælpe dig med at implementere de samme strategier , du anvender hjemme med dit barn .
5 .

Giv en positiv atmosfære . Giver et barn positiv forstærkning kan opmuntre og motivere dem til at følge de strategier , der udføres af deres lærere eller terapeuter til at hjælpe dem med at forvalte deres handicap . Børn med sprog handicap vil ofte have en høj grad af frustration på grund af deres manglende evne til at udtrykke sig . Og ikke øge deres frustration med negative kommentarer , kan positive bemærkninger hjælpe dem med at få selvtillid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------