Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan identificere Seroquel

  Seroquel er en quetiapin markedsføres af AstraZeneca . Quetiapin tilhører den kemiske klasse dibenzothiazepine derivater og er en atypisk antipsykotikum til behandling af symptomer på skizofreni . Off-label brug er fælles og omfatter behandling af søvnløshed , PTSD og angst . Den nøjagtige metode til handling quetiapin er ukendt , selvom det er tænkt til at modarbejde dopamin type 2 -receptorer og serotonin type 2 -receptorer . Den rene Pulveret er hvidt til off-white og er moderat opløseligt i vand . Men , Seroquel kommer i en række forskellige præparater .
1 .
Bestem farven på medicinen , der skal identificeres . Seroquel kommer i fersken , gul , hvid og orange tabletter . Seroquel XR-forlænget frigivelse-kommer i fersken , hvid , gul og lysegul
2
bestemmer udformningen af medicinen . . Seroquel kommer i det meste runde tabletter med undtagelse af 300 mg og 400 mg tabletter , der er kapselformede . Alle Seroquel Prolong tabletter er kapselformede .

3 .
Bestem skriften på medicin . Alle Seroquel tabletter præget med ordet " Seroquel "og dosering i milligram . Doseringen kan være på samme side som Seroquel aftryk eller kan på bagsiden . Seroquel Prolong indeholder ikke " Seroquel " aftryk . En " XR " aftryk anvendes i stedet .
4 .
Besøg links i afsnittet Ressourcer til billeder og en pille identifikator ansøgning . Disse sider vil hjælpe med at bestemme hvilken type medicin du forsøger at identificere .
5 .

bortskaffes medicin , der ikke kan pågribes og identificeres . Hvis der er nogen tvivl om karakteren af den medicin, bør det ikke indtages . Fejl ved administration af medicin dræber tusindvis af amerikanere hvert år .

gode råd og advarsler


 • Hvis det nøjagtige type medicin ikke kan bestemmes , bør det ikke indtages .
 • jævnligt gå gennem alle dine medicin for at kontrollere manglende eller udløbet medicin .
 • Må ikke forbruge medicin , hvis du er i tvivl om hvilken type det er .
 • Quetiapin kan være skadeligt , hvis de indtages sammen med andre lægemidler eller til patienter med nedsat nyre- eller leverinsufficiens .
 • Må ikke forbruge medicin , som ikke er ordineret til dig .
 • Del ikke Seroquel med andre mennesker , da det kan skade dem .
 • Seroquel bør ikke tages som rusmiddel som akut overdosering er muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------