Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan injicere kenalog i ar

  Ar og akne på menneskers hud er ofte en hindring for skønhed . Som en følge heraf er Kenalog injektionsvæske blevet populært . Men disse injektioner har visse bivirkninger . Du skal træffe de rigtige koncentration løsning, som er brugt som en medicin til din acne og ar . Mange brugere , der har lidt fra bivirkninger Kenalog indsprøjtninger , har følt , at cremer og andre anti-ar salver er bedre , selv om de kan være langsom og mindre effektiv . Mørkfarvning af huden og grubetæring i huden eller læber er almindelige bivirkninger af Kenalog injektion .

Du skal bruge:
Mild antiseptisk opløsning
. Kenalog løsning .
Kenalog instrument /maskine .
Dermo-jet indsprøjtning .

Injektion Kenalog i ar


1 .
Læger tør ar skal injiceres med en antiseptisk løsning . Det er vigtigt at bruge en mild opløsning af antiseptiske , hovedsageligt på grund af mulighederne for at forværre ar eller acne .
to .
Læger kan bruge Dermo-jet , et instrument til injiceres Kenalog løsning . Flere indsprøjtninger vil kræve passende afstand ( men ikke for lang ) for udslæt ( ar eller acne ) at falde i rødme .

3 .
Det er vigtigt at administrere eller injicere hele arret i et møde . Kenalog indsprøjtninger tager typisk et møde , så patienten til at komme over med det nødvendige antal injektioner på dag ét. En medicinsk faglige udfører 25-30 indsprøjtninger som Kenalog behandlinger på én dag.
4 .
Afhængig af sværhedsgraden af ar eller acne , kan du bruge en andet møde to uger senere . Det er dog vanskeligt at bestemme virkningerne af behandlingen i løbet af det første møde . En historie af den tidligere behandling kan være nødvendig for andet møde .

gode råd og advarsler • Flere møder er normalt ikke nødvendigt , da behandlingen helbreder acnes og ar i løbet af de næste to måneder. Spørgsmålet om flere møder og injektioner kan være omhyggelige for en mindre gruppe af patienter , især hvis en specialist beslutter du har brug for mere end to møder af Kenalog injektionsbehandlingen .
 • Anasthesia er normalt ikke nødvendig som en del af Kenalog injektionsbehandlingen .
 • Injektion Kenalog er et af de mest brugte behandlinger af keloide ar .
 • Kun plastik manchet kræver sterilisering .
 • Mange patienter , især yngre , kan være bange . Det er vigtigt at at sætte patienter med særlige maskiner, der anvendes til Kenalog injektionsbehandlingen . Mere end én injektion kræver som regel er følsomme over for patienten . Mere end to møder kan forårsage en Kenalog løsning overdosis .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------