Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan øge virilitet hos ældre mænd

  En betingelse , at ældre mænd kan opleve er et fald i virilitet . Stress og sygdom er to faktorer, som er ofte knyttet til denne form for tilstand , som er midlertidig i de fleste tilfælde . Der er nogle tilfælde , hvor en langsigtet fald i virilitet kan forekomme . En nedsat virilitet niveau kan være en meget frustrerende tilstand at beskæftige sig med , at kan have en negativ indflydelse på kvaliteten af personlige relationer , samt selvværd . Der er en række metoder , der kan øge virilitet , hvoraf nogle er former for medicinsk behandling , og hvoraf nogle er rettet mod den enkeltes sindstilstand .

Du skal bruge:
Ginseng
. Træningsudstyr .


1 .

Reducer dit stress -niveau . Højt stressniveau vil reducere din virilitet . Stress og depression er alvorlige lidelser , der kan ikke kun påvirke din virilitet , men kan også have en negativ effekt dit selvværd , selvtillid og evne til at fungere i hverdagen . Åndedrætsøvelser , kan reducere din arbejdsbyrde og yogaøvelser afhjælpe stress . Hvis du tror, du kan ikke håndtere kronisk stress på egen hånd , søge hjælp hos en autoriseret psykolog .
2 .
Tag naturlægemidler kosttilskud , som kan øge virilitet niveauer . Ginseng har været kendt for at øge virilitet og behandling af erektil dysfunktion , ifølge Mayo Clinic . Virkningerne af impotens kan også afhjælpes med ginseng . Ginseng kan infunderes i din te at høste de fordele, som planten .
3 .
Følg en øvelse regime . Regelmæssig motion giver kollektive fordele , for det kan forbedre din fysik og generelle sundhed , og giver en følelse af velvære , der kan øge virilitet niveauer . Du er ved at skabe grundlaget for en øget sexlyst , hvis man ser godt ud og føle dig godt tilpas.

4 .
Kick dine rygevaner . Regelmæssig rygning reducerer blodtilførslen til penis og kan også have en negativ indvirkning på sædkvalitet i din sæd . Rygere vil også plette dine tænder , og ingen ønsker det.
5 .
Besøg din læge , hvis intet virker til at øge din virilitet . Lægen kan ordinere testosteron til støtte i stigende virilitet niveauer . Erektil dysfunktion , som ofte er koblet med nedsat virilitet niveauer , kan være et tegn på hjertesygdomme , ifølge Dr. Michael Bohm . Hans studier har fundet en omfattende sammenhæng mellem hjertesygdomme og erektil dysfunktion .

gode råd og advarsler • Vær forsigtig, når de står med produkter, der tilbyder en " instant " kur mod impotens . Der er mange svindel på markedet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------