Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan reparere en akryl monokel ramme

  Brillestel er ofte lavet af akryl . Selv om dette er en stærk og holdbar plast, kan det bryde under stress . Større pauser kan kræve, at du udskifte hele rammen , som kan være ganske dyrt . Nogle mindre pauser , kan dog nemt repareres hjemme med stærke binding lim . Denne proces er økonomisk og ligetil

Du skal bruge: .
Fast-bindende lim , der er egnet til akryl
Tandstikker .
Fnugfri klud .1 .
Tag et nærmere blik på pause på glassene . Hvis pausen ikke er ren , eller der er stykker mangler , kan du ikke være i stand til at lime rammen sammen .
2 .
Hvis bruddet er ren eller i en lige linje , skal du tørre den monokel ramme med en fnugfri klud for at fjerne eventuelt støv fra området .
3 .

Læs anvisningerne på din lim , hvilket gør visse det er foreneligt med akryl . Også gøre opmærksom på den anbefalede tørretid .
4 .
Fugt en lille mængde af lim på en tandstikker og hurtigt gnide limen fra tandstikker på begge sider af den knækkede akryl . Sørg for, at limen stadig er våd under denne proces.
5 .
Hold de to stykker sammen tæt sammen i mindst 60 sekunder eller som anvist af din lim producenten .

6 .
forsigtigt placere briller på en fast overflade . Tillad rammen til tørre på sin egen for den næste time for at sikre, at limen korrekt har fæstnet pausen .

gode råd og advarsler


 • Besøg din optometrist regelmæssigt for at Sørg for, at dine briller er korrekt justeret til dit ansigt . Dette vil forhindre unødig stress til akryl rammen .
 • Vask helst hurtigt bindende lim fra huden eller andre overflader straks med varmt vand og sæbe . Hvis limen kommer ind i munden eller øjnene , søge lægehjælp omgående .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------