Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan sammenligne svangstøtte til orthotics

   Orthotics er skær , der passer ind i sko at yde svangstøtte i behandlingen af en række af mund betingelser . Afhængigt af problemet , kan nogle over-the- counter orthotics være nyttig . En anden mulighed er custom -made orthotics

betingelser


Orthotics bruges til at behandle fodproblemer , som kan stamme fra dårlig svangstøtte såsom smerter i knæet eller smerter i nederste del af ryggen og smerter i hælen fra plantar fascitis . Desuden kan de bruges til at korrigere problemer som gangforstyrrelser eller lav buer .

Typer


Emballerede orthotics med svangstøtte er tilgængelige i apoteker og detailbutikker . De er som regel lavet af plastic polymer materialer , der tilbyder støtte samt dæmpning for stødabsorbering . Fabrikanten typisk indikerer om pakken , hvilken type problem, de er beregnet til at løse .

Custom Orthotics


En ortopæd kan have brugerdefinerede orthotics gjort ved at tage gipsafstøbninger af fødderne . Når orthotic skær er lavet i laboratoriet , er foretaget korrektioner til enheden for at give bedre svangstøtte .

Overvejelser

Selv over -the-counter orthotics kan undertiden lindre smerter ved at korrigere svangstøtte , bør kroniske mund smerter vurderes og behandles af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------