Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan tage Anavar 25 mg kapsler

  Anavar er et anabolsk steroid fås på recept . Anavar er produceret under navnet Oxandrin . Det er ordineret sammen med en diæt og motion regime for at fremme vægtøgning og muskelvækst . Anavar er også ordineret til støtte i smertelindring i forbindelse med knogleskørhed og visse former for knoglekræft . Det kommer i en tabletform , der er taget gennem munden to til fire gange om dagen efter behov . En typisk Anavar recept varer i to uger , men det kan ordineres i op til fire uger i alvorlige tilfælde .

Du skal bruge:
glas vand


1
Tag tabletten fra flasken

2
<. . br > Tag noget vand at drikke . Dette smører spiserøret at lette strømmen af tabletten ned i halsen til mavesækken . Det er ikke nødvendigt at tage piller med et helt måltid , men spiser et lille stykke brød , inden hånd vil forhindre en urolig mave .
3 .
Placer pille i bagsiden af din halsen .
4 .

Swallow p-piller.
5 .
Gentag trin 1 til 4 så mange gange om dagen , som lægen anbefaler . Hver gang skal anbringes med jævne intervaller gennem hele dagen. Dette sikrer, at medicinen fortsat på et endnu terapeutisk niveau hele dagen . Anavar vil ikke forstyrre søvn , så det er ikke nødvendigt at tage sengetid forholdsregler .

gode råd og advarsler


 • Alert Deres læge til allergi , du har .
 • Kontakt straks lægen , hvis du bemærker nogen smerte , følelsesløshed eller hævelse et sted på din krop , mens De tager Anavar tabletter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------