Position: sygdoms > 6 >

komplikationer af phentermin

   Phentermine er en appetitnedsættende , der først blev brugt i USA i 1959 . Det er , der skal anvendes på kort sigt til behandling af fedme . Længden af at tage phentermin bør højst være 90 dage . Efter den tid , arbejdet på appetitnedsættende effekt af phentermin stop . Mens phentermin kan føre til vægttab på grund af at mindske appetitten , der er komplikationer til at overveje , der kan komme med til.

Kardiovaskulære


Et dødbringende komplikation af at tage phentermin er primært pulmonal hypertension . Derudover omfatter andre kardiovaskulære bivirkninger og komplikationer af at tage phentermin hjerte arytmi , øget hjertefrekvens og utætte ventiler . Det kardiovaskulære system kan ødelægges som følge af brugen af phentermin . Derudover er det svært at vide før tid, hvis du vil lide under disse komplikationer .

Mave


Ifølge Drugs. com , en komplikation af phentermin er gastrointestinale nød . Dette kan manifestere på flere måder . Bivirkninger omfatter forstoppelse , mundtørhed , dårlig ånde , ændret smag i munden og diaré . Der er måder at lindre symptomerne , såsom ved at tage laksantia eller medicin , der vil stoppe diarré , men det er stadig svært på dit mave-tarmsystem .

Neurologisk


Under phentermin regelmæssigt kan forårsage neurologiske problemer . Som phentermin er en amphetemine , det stimulerer nervesystemet . Nogle af virkningerne af denne omfatter hovedpine , mundtørhed , svimmelhed , træthed , angst og søvnløshed . Ikke alene kan du opleve disse bivirkninger , mens De tager phentermin , men de kan på lang sigt bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------