Position: sygdoms > 6 >

manglende eller tab af rektal kontrol

   Tarm inkontinens skyldes et tab af kontrol over endetarmen lukkemuskel . Denne mangel på muskel kontrol kan opstå på grund af situationer som nerveskader , medicin og endda kirurgi . Der er en række måder at behandle og eventuelt eliminere denne ufrivillige udvisningen af afføring og styrke rektal musklerne

Biofeedback

Denne procedure indebærer at placere en sonde ind i anus at uddanne brugeren om, hvad muskler til at bruge til at styre inkontinens . Denne indstilling styrker musklerne i anus og giver også brugerne en visuel eller lyd displayet, når ordentlig muskler bliver brugt .

Medicin


Ændring af sammenhængen i afføring kan hjælpe med at kontrollere tarm inkontinens og gøre kontrollen med rektal musklerne lettere . Over -the-counter , kan anti-diarré medicin årsag afføringen bliver mere fast og dermed lettere at fastholde .

Motion


At lære at gøre bækkenbundsøvelser (kendt som Kegel øvelser ) kan styrke musklerne i endetarmen . Dette gøres ved at pådrage sig musklerne i anus , balder og bækken hårdt (som om at forsøge at ikke passere gas ) i mindst fem sekunder pr interval flere gange dagligt .

Kirurgi


Kirurgi er typisk for dem , der er løbet tør for andre , mindre invasive muligheder for inkontinens og muskel kontrol . De typer af operationer til rådighed for denne type spørgsmål omfatter sphincter reparation ( sphincteroplasty ) , kunstig lukkemuskel udskiftning , og i mere ekstreme situationer , blive udstyret med kolostomi taske .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------