Position: sygdoms > 6 >

oppustet mave

   Ifølge MayoClinic. com , " Oppustethed er en subjektiv fornemmelse af, at maven er større end normalt . " Oppustet mave kan opstå fra et utal af medicinske tilstande , og kramper , kvalme og mavepine er typisk forbundet med oppustethed

Typer

Irritabel tyktarm er en lidelse i mave-tarmkanalen typisk er forbundet med diarré , gas , mavesmerter og en ændring i afføringsvaner .Flatulens og oppustet mave skelne tarmluft . Det er generelt et resultat af fanget luft i maven .Før , under og efter menstruation , kan kvinder oplever oppustet mave . Ifølge Lukas Hospital , reducere oppustethed under menstruation ved hjælp af motion og en kost rig på fibre .

Forebyggelse /Solution

oppustet mave kan ofte være så simpelt som de fødevarer , du spiser , såsom sukkerholdige fødevarer og sodavand , så undgå disse, hvis de får dig til at føle oppustet . Sukker i maven bliver til gas over tid , hvilket får maven til at svulme op. Af kuldioxid i sodavand skaber gas , som forbliver i maven og reducerer antallet af fordøjelsen .

Advarsel

De , der hele tiden lider af oppustet mave , bør se en læge . Oppustet mave er typisk en ikke-truende symptom , men det kan også angive underliggende sundhedsmæssige problemer . Ved høring af en læge , give oplysninger, såsom omfanget af ubehag og hyppigheden af oppustethed . Tag en note af fødevarer og drikkevarer du indtaget før oppustethed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------