Position: sygdoms > 6 >

pylorus lymfocytter

   Den menneskelige krop er meget kompliceret . Ikke alene har flere organer og systemer , der arbejder i harmoni for at holde det i tip top form , det har også en glimrende immunsystem for at beskytte det fra både indvendig og udvendig trusler . Dette immunsystemet bygger på bestemte celler , der berøre alle dele af kroppen , fra huden til de organer , og når studerede kan fortælle en sundhedsmedarbejder præcis, hvad og hvor et problem kan være

Du skal bruge: .
Physician's Desk Reference .

Lymfocytter


Lymfocytter , ifølge MedicineNet , er " en lille hvide blodlegemer ( leukocytter ) , der spiller en stor rolle i forsvaret af kroppen mod sygdommen . " MedicineNet rapporterer, at " der er to hovedtyper af lymfocytter : B-celler og T- celler . De B-celler producerer antistoffer , som angriber bakterier og giftstoffer , mens T- celler angriber kroppens celler selv når de er blevet overtaget af virus eller blevet til kræft. " Fordi lymfocytter spiller en stor rolle i at holde kroppen sund og velfungerende , disse celler er almindeligt til stede ved synet af infektioner , betændelse og interne anomalier som tumorer .

pylorus


Udtrykket pylorus " retter sig mod de pylorus , åbningen mellem mavesækken og duodenum , " ifølge Free Dictionary . Duodenum er den "første del af tyndtarmen . . . [ hvor mad ] blande sig med galde fra galdeblæren , og mavesyren fra bugspytkirtlen . . . [ og hvor ] absorption af vitaminer , mineraler og andre næringsstoffer begynder . . " i henhold til MedlinePlus . Pylorus er normalt bruges til at referere til pylorus i forhold til anatomi , sygdomme , og /eller tilstande som pylorus dysfunktion , pylorus antrum og pylorus spasmer .

pylorus Lymfocytter


Mens der ikke er præcis definition af pylorus lymfocytter, individuelle vilkår sammenholdt give mere beskrivende i forhold til et bestemt sted i kroppen i stedet for en tilstand eller sygdom . Ved hjælp af definitionen af begreberne kan det antages , at pylorus lymfocytter refererer til B -eller T lymfocytter samlet i pylorus . Da disse celler er den primære forkæmpere for immunforsvaret , kan en stor mængde lymfocytter betyde en anomali i kroppen , såsom en infektion eller en tumor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------