Position: sygdoms > 6 >

alkoholmisbrug faktorer

   Alkoholmisbrug er et adfærdsmønster der involverer drikke , der kan føre til problemer i store liv områder . Alkoholmisbrug kan føre til ikke at opfylde arbejde , skole eller familiemæssige forpligtelser , drikker i situationer , der er farlige --- for eksempel spirituskørsel --- og fortsætter med at drikke på trods af disse problemer . Alkoholmisbrug kan også føre til alkohol afhængighed afhængighed, hvor en person bliver fysisk afhængige af alkohol . Visse faktorer kan bidrage til alkoholmisbrug og afhængighed .

Alder


Alkohol brug og kraftigt lejlighedsdrikkeri --- en form for alkoholmisbrug --- er udbredt blandt personer i alderen 12 til 20 . Jo yngre en person er , når hun begynder at drikke , desto mere sandsynligt er hun at blive afhængig af alkohol, som en voksen . Unge, der har en historie af misbrug eller vold i familien er også større risiko for alkoholmisbrug , i henhold til " The New York Times . "

Køn


Mænd er mere tilbøjelige til at udvikle alkoholmisbrug og afhængighed . Men kvinder, der gør udvikler alkoholafhængighed er i større risiko for bestemte sundhedsmæssige konsekvenser , såsom skrumpelever og hjerneskade , siger "The . New York Times "

Race


I USA er der ingen forskel i forekomsten af alkoholmisbrug blandt afroamerikanere , hvide og Hispanic amerikanere , men indfødte amerikanere har en øget risiko for alkoholmisbrug og afhængighed , siger: " The New York Times . " Ifølge den nationale Epidemiologiske Undersøgelse af alkoholisme og forbundne betingelser som rapporteret i januar 2006 udgave af " Monitor på Psykologi , " at blive født uden for USA kan være en beskyttende faktor , der betyder den første generation indvandrere havde lavere alkoholisme end deres decedents , ifølge American Psychological Association .

Genetics

Der er en stærk sammenhæng mellem alkoholmisbrug og afhængighed og genetik . Det betyder, at børn af alkoholikere har en øget risiko , siger National Institute on Alcohol Abuse og Alkoholisme . Selv om det er også muligt , at leve i en alkoholiker miljø bidrager til alkoholafhængighed senere i livet , ifølge Statens Institut for alkoholmisbrug og alkoholisme i juli rapporten fra 1992 , studier ved hjælp af to børn af alkoholikere , opvokset i separate miljøer eller omgivelser fri for alkohol , stadig viste en genetisk disposition for at blive alkoholikere .

Mental Illness

Mennesker med psykisk sygdom er i høj risiko for alkohol og andre misbrugsproblemer , siger "The New York Times . "Det er mest sandsynligt hos personer med depression , men folk med humørsvingninger , såsom bipolar lidelse , samt skizofreni er i høj risiko for at udvikle alkoholisme Mange mennesker med disse lidelser kan bruge alkohol som en måde at . "self-medicinerer , "eller behandle deres psykiske symptomer . Regelmæssig brug kan føre til afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------