Position: sygdoms > 6 >

deprimeret & ensom efter min skilsmisse

   Kom skilt kan være en meget traumatisk oplevelse , og det er ikke usædvanligt for folk at opleve depression i dens efterspil. Det er vigtigt, at du tager vare på dig selv både fysisk og følelsesmæssigt , når du tager dig tid til at helbrede

Familie og Venner


Du må ikke isolere dig selv . Familie og venner kan tilbyde kammeratskab og støtte . Engagere sig i aktiviteter med dem , om dets deltagelse i udendørs aktiviteter, gå i biografen , spille kort eller hvad du ellers har.

Staying Optaget


Det er godt at have travlt . Hvis du er ansat , fortsætter med at arbejde . Giv dig tid hver dag til at udøve , selv om det er bare en 30- minutters gåtur . Du ønsker måske at tage en klasse i yoga eller meditation for at hjælpe med at reducere stress . Modstå trangen til at fodre din følelser med de forkerte fødevarer eller drukne dine sorger med alkohol . Du vil føle dig bedre , hvis du behandler din krop rigtigt.

Support Grupper


Mange samfund har støttegrupper for fraskilte mennesker, og du kan finde det nyttigt at deltage i en . Du kan finde folk , der forstår , hvad du går igennem , og du kan deltage i drøftelser om, hvordan man helbrede og komme videre .

Mental Health Professionals

Der er ingen skam i at nå ud til professionel hjælp . En terapeut kan hjælpe dig sortere dine følelser og få dit liv tilbage på sporet . Hvis din depression varer mere end et par uger , er det nok bedst at få hjælp fra en licenseret mental sundhed professionel . Hvis din depression er svær , eller du har tanker om selvmord , skal du gå til den nærmeste skadestue med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------