Position: sygdoms > 6 >

forskellige puder til ryg nødhjælp

   Placering en almindelig pude bag lænden kan give lindring fra nedre del af ryggen smerter og ubehag , fordi det kan afhjælpe nogle af de fysiske pres kropsvægt fra den nedre del af ryggen og omegn . Specialiseret ortopædisk puder kan give en større støtte til rygsmerter i forhold til almindelige puder , fordi det specialiserede puder er designet i bestemte former med materialer , der vil blande og forme med de naturlige Fatning eller form af rygsøjlen .

Ortopædisk Memory Foam Boldpude


Det vaskbare ortopædiske hukommelse skum sædepude er fremstillet gennem Comfort Store virksomheden . Denne pude giver personer med støtte til lænden området og bidrager til at reducere fysiske pres og smerter i ryg og låret område . Hukommelsen skum pude er lavet af en særlig skum , som former sig efter den enkeltes kropsform , der svarer til de anvendte materialer til at lave ortopædisk skum madrasser . Vejer kun 5,5 pounds , kan puden let transporteres rundt kan bruges overalt .

Relaxo Bak 's Deluxe Dual Density Pude


Den Relaxo Bak 's patenterede deluxe dobbelt density pude hjælper med at lindre lændesmerter på grund af sin skum materiale og individuelt design . De ortopædiske dobbelt density pude er klinisk bevist til at lindre smerter og pres fra de lavere bunden af rygsøjlen som følge af forskellige tætheder af brugte skum og de enkelte formen af puden . Den bageste side af denne pude har en tynd indvendig U- formet område, hvor haleben , eller haleben område , er placeret og den ene side af puden er fastere end de andre for tilsat ekstra støtte .

Core HiBak Resten-lændestøtte Pude


Den HiBak Rest lændestøtte pude er fremstillet af Core og yder støtte til tømmer ryggen område på ryggen . Forsiden af denne pude er buet at producere ekstra støtte i bestemte områder af ryggen . Forbedre de naturlige kropsholdning , har puden stropper på bagsiden til at hjælpe en person sikre puden i den perfekte position på ryggen af en stol . Denne kerne stødpude for lændeområde hjælper også til at lindre både muskuløs og regelmæssig rygsmerter skyldes flere forhold , herunder slidgigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------