Position: sygdoms > 6 >

hals udslæt

   I det øjeblik sviende smerte river gennem din hals , ved du det er ikke nogen almindelig ømhed . Halsen udslæt kan være smertefulde og skræmmende , men hvis korrekt diagnosticeret de som regel enkelt at behandle

Diagnose


Den type af udslæt giver et nyttigt diagnostisk fingerpeg . En smertefuld rød hals med hvide pletter på mandlerne ofte viser STREP hals , især når de ledsages af hovedpine og feber . En hals udslæt med en ledsagende udslæt på brystet og maven kunne tyde skarlagensfeber . Mononukleose producerer en halsbetændelse med en hvidlig udslæt på mandler. Difteri, en luftvejssygdom , kan skabe en fiber-lignende grå udslæt på indersiden af halsen .

Behandling


Behandling af halsen udslæt afhænger af tilstand , som kan forårsage dem . Læger ordinere antibiotika for infektioner som halsbetændelse . Simple behandlinger til let ømhed omfatte gurgle med saltvand , spise popsicles og bruge sugetabletter .

Forebyggelse


Tag vitaminer . Stigning væske, især vand og juice i løbet influenzasæsonen , og altid ved det første tegn på ondt i halsen . Bruge sin sunde fornuft ved at undgå tæt kontakt med folk, der kan spredes bakterier , og få masser af hvile .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------